naar Marker Nieuws indexpagina
Theatergroep Coma speelt stuk van Lenox Toddie
foto : Ria Houweling (Waterland in Beeld 2013)
 
Theatergroep Coma speelt op zaterdag 7 maart om 20.00 uur in het Weeshuis in Monnickendam ‘Zing nog een Liedje, Vertel nog een Verhaaltje van Lenox Toddie.
 
Een ontroerende, herkenbare eenakter over de onverbrekelijke band tussen moeder en dochter. Van manipulerende kleuter en zorgzame moeder, via de roerige puberteit, tot hoogbejaarde moeder en zorgzame dochter.
 
Tijdens de boekpresentatie van Waterland in Beeld 2013 bleek het optreden van Theatergroep Coma een groot succes. „Het was op een gegeven moment muisstil in het volle Weeshuis. Je kon de mensen „horen” luisteren”, aldus Ria Houweling van 'Waterland in Beeld'. „Verschillende mensen hadden tranen in hun ogen van ontroering en herkenning.”
 
Spel: Marion Bosschieter en Maaike Vos
Muziek: Johan Horjus (saxofoon), Arlette Homan (contrabas), Hereward Burgers (viool)
Regie: Wim Brondgeest
 
Om 20.00 uur bent u van harte welkom in Het Weeshuis in Monnickendam.
 
Een kop koffie of thee staat voor u klaar! Een stuk overheerlijke zelfgemaakte appeltaart van het Weeshuis en drankjes zijn tegen contante betaling te verkrijgen. Na afloop van de voorstelling kunt u onder het genot van een drankje en livemuziek nog even nagenieten en napraten.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kiki van der Pol via ( 06-50250622 of per e-mail op theatergroepcoma@gmail.com.
 

Bron: Kiki van der Pol, zaterdag 21 februari 2015

naar Marker Nieuws indexpagina