naar Marker Nieuws indexpagina
Gezocht: lid voor de monumenten- en welstandscommissie - Marken
 
De gemeente Waterland zoekt een Lid voor de monumenten- en welstandscommissie Waterland – Marken
(nevenfunctie)
 
De gemeente Waterland kent sinds 1 januari 2012 één adviescommissie voor monumenten en welstand. De Monumenten- en Welstandscommissie Waterland is werkzaam onder verantwoordelijkheid van Welstandszorg Noord-Holland (WZNH).
 
“De monumenten- en welstandscommissie is een onafhankelijke adviescommissie van deskundigen die wordt versterkt door burgerleden (inwoners) uit Waterland. In de commissie zitten drie burgerleden die de kernen Monnickendam, Broek in Waterland en Marken vertegenwoordigen. Deze burgerleden zorgen met hun plaatselijke kennis voor een specifieke inbreng”
 
Voor de kern Marken zijn wij op zoek naar een enthousiast burgerlid die deze functie wil vervullen.
 
De uitdaging
Voor deze nevenfunctie heb jij kennis van de gebouwde omgeving op Marken. Je kunt bouwtekeningen lezen en vindt het interessant om samen met de andere leden daarover te adviseren. 
Je bent gericht op resultaat en in staat door jouw manier van communiceren draagvlak te verkrijgen. 
Om een onafhankelijk advies uit te kunnen brengen heb je geen binding met het gemeentebestuur en of de organisatie.
 
Overige informatie 
De vergaderingen vinden in de even weken op maandagmiddag plaats in het gemeentehuis in Monnickendam. Voor het bijwonen van de vergaderingen ontvangt u een vergoeding, deze is voor het jaar 2015 vastgesteld op € 62,56 per vergadering.
 
Integriteit 
Onbesproken gedrag is een voorwaarde om bij ons te kunnen werken. Daarom vragen wij jou een integriteitverklaring te ondertekenen en een verklaring omtrent gedrag te leveren.
 
Vragen? 
Natuurlijk kunnen we niet alle informatie kwijt in deze advertentie en heb je mogelijk nog vragen. 
Neem dan gerust contact op met mevrouw M. Leeverink, afdeling VROM. tel. (0299) 658 515. Informatie over de WZNH kunt u vinden op de website
www.wznh.nu.
 
Reageren
Ben je bereid de uitdaging aan te gaan, dan zien wij jouw brief met motivatie en bijgewerkt Curriculum Vitae graag tegemoet voor 30 april 2015 op
vacature@waterland.nl.
Kandidaten met een arbeidsbeperking worden uitdrukkelijk uitgenodigd te reageren.
 
Samen aan de slag voor een mooi Waterland 
Waterland heeft oog voor de ontwikkelingen om ons heen. Daarom worden plannen in hun onderlinge samenhang bekeken en wordt waar nodig gezocht naar samenwerking met andere partijen. 
Onze inzet is een gemeente waar het goed wonen, leven, werken en recreëren is. 
Dat betekent behoud van onze voorzieningen, nadruk op sociale en duurzame woningbouw en het ontwikkelen van onze toeristische mogelijkheden op basis van cultuurhistorie en landschap. En dit alles met de nodige financiële realiteitszin.
Om de doelen te bereiken wil Waterland een wendbare, flexibele organisatie zijn, die anticipeert op ontwikkelingen. 
Daarbij stimuleren wij het dragen van verantwoordelijkheid. De deskundigheid van onze medewerkers is immers de kern van onze kwaliteit. 
 

Bron: Gemeente Waterland, woensdag 15 april 2015

naar Marker Nieuws indexpagina