naar Marker Nieuws indexpagina
Reünie familie de Waart
 
Het voetbaltoernooi op 2de Pinksterdag is sinds 1979 een begrip op Marken. Op het hoogtepunt waren er 18 Marker teams die aan het toernooi deelnamen.
 
Wij, als familie de Waart, zijn buitengewoon gelukkig met het feit dat wij vanaf 1983, met een enkele onderbreking, aan dit prestigieuze voetbaltoernooi hebben mogen deelnemen. Het plezier om met de familie op deze dag bij elkaar te zijn heeft altijd voorop gestaan. Bij de eerste ochtendgloren op 2de Pinksterdag trok de familie gewapend met stoelen, zitkleden, broodjes, hapjes etc. ten strijde om ’s avonds vermoeid, maar voldaan weer huiswaarts te keren.
 
In totaal wisten wij 3x de Fairplay Cup te winnen. Het toernooi werd jammer genoeg nooit gewonnen. Met name in de beginjaren hadden wij een surplus aan talent, maar door het beleid t.a.v. het inzetten van selectiespelers, werden onze mogelijkheden beperkt.
 
Als familie hebben wij dit jaar aangegrepen om met een familie reünie onze jarenlange deelname op gepaste wijze af te ronden. Het is/wordt steeds moeilijker om elf fitte spelers op het veld te krijgen.
 
Wij spreken onze dank uit aan de organisatoren van het toernooi. Door de jaren heen zijn dat heel veel vrijwilligers geweest. Ook willen wij alle sportploegen en scheidsrechters bedanken voor hun sportieve opstelling tijdens de toernooien.
 

Bron: Familie de Waart, dinsdag 26 mei 2015

naar Marker Nieuws indexpagina