naar Marker Nieuws indexpagina
Bakkerij Kees Gutter zorgt voor broodnodige beweging!
 
Dat goede voeding in combinatie met regelmatig bewegen bijdraagt aan een gezonder leven, weten we allemaal. Bakkerij keesGutter heeft daarom in de maand juni een ludieke actie. Bij aankoop van speltproducten of Noord-Hollands molenbrood maak je kans op één van de acht super-de-luxe bakkersfietsen, voor de broodnodige beweging!

De winkels van de keesGutter zijn gevestigd in een fietsregio bij uitstek. Waterland kent vele natuurgebieden, die deels alleen te voet of per fiets te ontdekken zijn. Tijdens een fietstocht door het groene landschap valt er veel te zien. De polders, vele weidevogels en historische dorps-en stadskernen maken elke kilometer op de fiets een waar genot. Extra genieten is het met een heerlijk lunchpakket voor onderweg, natuurlijk van de bakker van Waterlands.

Gezonde voeding én beweging
Passend in een gezond voedingspatroon zijn de spelt-en molenbroodproducten van keesGutter. De Noord-Hollandse molenbroden zijn verkrijgbaar in wit en bruin en komen van de Noord-Hollandse molen ‘De Krijgsman’ in Oosterblokker. Aan de Hollandse tarwe, die hier tussen de stenen wordt gemalen, wordt alleen nog maar zout, water, liefde en vakmanschap toegevoegd. Het molenbrood is rijk aan vitamines en mineralen en wordt gemaakt op basis van desem. Een natuurlijk en duurzaam brood!

De speltproducten van keesGutter zijn altijd 100% spelt. Spelt is een graan met een harde schil, waardoor meer mineralen behouden blijven. Ook is spelt vezelrijker en dus voedzamer dan gewone tarwe. Maar bovenal zijn de speltpops, -koeken en verschillende soorten speltbrood bijzonder smakelijk!

Ludieke actie
Wie in de maand juni speltproducten of één van de molenproducten aankoopt, ontvangt een actiekaart. Met elke ingevulde en ingeleverde actiekaart wordt kans gemaakt op één van de
acht super-de-luxe bakkersfietsen. De acht winnaars worden op 8 juli bekend gemaakt. Voor meer informatie over de actie kan men terecht in de winkels.

Over Kees Gutter
Kees Gutter ( www.keesgutter.nl ) is al 55 jaar dè Waterlandse bakker met in totaal 8 vestigingen in Monnickendam, Purmerend, Volendam en Amsterdam. Er kan ook besteld worden in de webwinkel op www.broodonline.nl .
 
 

Bron: Kees Gutter, dinsdag 9 juni 2015

naar Marker Nieuws indexpagina