naar Marker Nieuws indexpagina
Gezocht: vrijwilligers voor Informatiepunt op Marken
 
Als vrijwilliger van Informatiepunt Waterland op Marken geef je informatie over alle bezienswaardigheden, activiteiten en evenementen in de Gemeente Waterland in het algemeen en in de kern Marken in het bijzonder.

Voor het Informatiepunt op Marken zijn we op zoek naar vrijwilligers die woonachtig zijn op Marken, die dienstverlenend zijn ingesteld en die bij voorkeur minimaal één andere taal spreken. We vragen je minimaal één dagdeel van 4 uur per week beschikbaar te zijn en eens in de zes weken ook een weekenddienst te vervullen.

Wat krijg je ervoor terug?
Vrijwilligerswerk bij onze stichting is gezellig. Je hebt leuke collega's, werkt met z'n tweeën en hebt altijd vrolijke bezoekers die je meer kunt vertellen over jouw woonomgeving. Daarbij bieden we je gratis cursussen en gaan we regelmatig bij bedrijven langs voor een bedrijfsbezoek. 

Verdere toelichting
Voor dit vrijwilligerswerk ontvang je géén vergoeding maar wel waardering. Vanuit de gemeente wordt voorzien in een vrijwilligersverzekering.

Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem dan contact op met Janine Klein, directeur Stichting Promotie Waterland op
janine@onswaterland.nl of 06-4749 6665. 
 

Bron: Stichting Promotie Waterland, dinsdag 9 juni 2015

naar Marker Nieuws indexpagina