naar Marker Nieuws indexpagina
Realisatie vakantie woningen Uitdam gaat door
Nieuwe eigenaar Marina Resort Uitdam
 
Per 1 juni 2015 is het terrein van Marina Resort Uitdam eigendom van EuroParcs uit Apeldoorn. EuroParcs gaat verder met de plannen om een resort met ruim 200 luxe recreatiewoningen op het nu braakliggende terrein te realiseren.
 
Doorstart
EuroParcs zet de koers van de vorige eigenaren voort. Naast de realisatie van de recreatiewoningen wil de organisatie de uitbreiding van de jachthaven en de modernisering van de horeca uitvoeren. De bestaande plannen zijn overgenomen en de aanvraag voor de realisatie van de eerste woningen komt binnenkort bij de gemeente binnen. Wethouder Van der Hoeven zegt hierover: “Wij zijn erg verheugd dat dit mooie project, dat door de recessie van de laatste jaren op een dood spoor dreigde te komen, nu weer wordt opgepakt en ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd. De gemeente zal er op toezien dat de gemaakte afspraken met bijvoorbeeld de dorpsraad van Uitdam worden nageleefd”.
 
Nieuwe naam
Het park krijgt een nieuwe naam: “Marina Resort Poort van Amsterdam”. Begin juli start de verkoop van de recreatiewoningen. Meer informatie hierover is te vinden op www.poortvanamsterdam.nl  Op dit moment vinden de voorbereidingen plaats voor de start van de verkoopmanifestatie. Dit gebeurt nog onder de al afgegeven omgevingsvergunning.
 

Bron: Gemeente Waterland, maandag 15 juni 2015

naar Marker Nieuws indexpagina