naar Marker Nieuws indexpagina
3,2,1, klaar ? Inpakken maar !
Voor de Christelijke Muziekvereniging 'Juliana' op Marken begon de zomervakantie na de Marker Havenfeesten nog niet: er wachtten zo'n 35.000 cd's, cd-hoesjes, catalogussen, enveloppen en prijslijsten van muziekuitgeverij Molenaar Edition op de leden. De vergoeding die we hiervoor krijgen gaat mooi klinken in het nieuwe seizoen! ;)

In Dorpshuis "Het Trefpunt" werden de bestuursleden op vrijdagavond 10 juli 2015 'gebrieft' door een medewerkster van de uitgeverij: hoe pak je precies al die spullen in, zodat het een mooi geheel vormt voor alle klanten van Molenaar Edition ? Na de briefing werd er een stappenplan gemaakt dat de volgende dag, de eerste inpakdag, al in werking ging. Alle leden konden zich van tevoren inschrijven voor 'inpakshifts' en mochten daarbij zoveel mogelijk vrienden, vriendinnen, buren en familieleden uitnodigen om te helpen. Voor de zekerheid werd er een rooster met shifts gemaakt voor drie weken.

De bestuursleden waren vooraf een beetje gespannen: zou het lukken in die periode? Maar van spanning was door de inzet van heel veel leden, familie en vrienden vanaf het begin al geen sprake meer: het inpakken ging als een speer! Vooral de aanwezige onderlinge "shiftcompetitie" zorgde voor wat snelheid. :) En het klapstuk op dinsdagavond waarop maar liefst 34 mensen hielpen. De hulp was dus overweldigend en geweldig: binnen een week was de klus geklaard. Naast ingepakt werd er ook veel gepraat, gelachen en gezongen, en was het dus erg gezellig! Iedereen die ons heeft geholpen: onwijs bedankt! Jullie zijn stuk voor stuk toppers! :)

Bron: Yvette Zeeman, dinsdag 21 juli 2015

naar Marker Nieuws indexpagina