naar Marker Nieuws indexpagina
Wieler Toer Club Marken heeft nieuwe sponsor
 
Dat Marken een wielerclub heeft zal iedereen op Marken en misschien daarbuiten wel weten , maar dat Wieler Toer Club (WTC) Marken een nieuwe sponsor heeft, zal nog niet bij iedereen bekend zijn. Dat is vanaf heden 'Dasia' uit Haarlem.
 
Sinds een paar maanden heeft 'WTC Marken' een nieuwe sponsor kunnen aantrekken waar ze zeer blij mee zijn. Jaren geleden zijn ze begonnen met 'WIM tweewielers' uit Broek in Waterland, daarna is 'MARCO’S  Bouwbedrijf' uit Marken jarenlang onze sponsor geweest ,vervolgens 'HDV detectives'.
 
Er waren al wat contacten via het winkelbezoek bij 'Dasia' in Haarlem, voor alle uiteenlopende fietszaken op racefietsgebied. Dat is uiteindelijk deze sponsordeal geworden. Ze gaan nu universeel gekleed in een zeer mooie wieleroutfit zoals op de bijgevoegde foto te zien, hier staan overigens niet alle leden op. Om uiteenlopende redenen was dat niet te realiseren, maar geeft toch een goede impressie van hoe zij nu in Waterland, Noord-Holland, en de rest van Nederland te zien zullen zijn.
 
Het ledenaantal van 'WTC Marken' is tot nu toe 19 wielrenners, maar mochten aspirant wielrenners zich geroepen voelen om een keer mee te rijden zijn deze van harte welkom.
 

Bron: Klaas Roos, zaterdag 15 augustus 2015

naar Marker Nieuws indexpagina