naar Marker Nieuws indexpagina
Omroep PIM zendt 'Zwem voor het Leven' LIVE uit
Van 11.30 tot middernacht
 
Morgen, zaterdag 22 augustus 2015, vindt in de Gouwzee bij het Surfstrand in het Hemmeland te Monnickendam de 12 uur durende zwemestafette, Zwem voor het Leven, plaats. PIM is er de hele dag LIVE bij!
 
Tijdens Zwem voor het Leven zwemmen teams gezamenlijk 3, 6 of 12 uur achterelkaar, om op deze manier Huis aan het Water en KWF Kankerbestrijding te sponsoren.
 
Naast de heroïsche zwemestafette is er een speciaal kinderprogramma, Zeil voor het Leven. Tussen  14.00 en 17.00 uur kunnen kinderen, ouder dan 7 jaar en in bezit van een zwemdiploma, deelnemen aan de Optimistische Bootjes Hindernisbaan. Hiermee dragen zij ook een steentje bij aan het inzamelen van geld.
 
Verder zijn er diverse optredens van bekende bands en kunnen bezoekers genieten van heerlijk eten en drinken op de markt. Voor de jeugdige aanwezigen worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd.
 
En ten slotte is er een speciale ‘Babbelbox’ van Omroep PIM. Hier kunt u tegen een donatie voor Huis aan het Water uw verhaal met heel Waterland delen, of een liedje zingen, een dansje, kunstje of de groeten doen.
 
Zorg dat u het niet mist! Kom naar het Hemmeland en moedig de zwemmers aan, juich voor de jonge zeilers en breng uw boodschap live op PIM.
 
Voor wie er niet kan bij zijn, zendt Omroep PIM deze bijzondere dag live uit. Vanaf 11.30 uur start de uitzending op kanaal 44 (digitaal) en S12+ (analoog) van Ziggo. Ook kunt u de uitzending volgen via onze live-stream op tv.omroep-pim.nl.
 
Stream Omroep PIM

Bron: Omroep PIM, vrijdag 21 augustus 2015

naar Marker Nieuws indexpagina