naar Marker Nieuws indexpagina
Schaatsen zit de Marker bevolking in het bloed
Een kleine 90 kinderen hebben zich kunnen uitleven bij het sportgebeuren
 
Het Jubileumfeest van IJsclub Marken was, vorige week zaterdag 3 oktober, een groot succes. Bijna 200 wandelaars die met hun stempelkaart langs de 'Koek en Zopie' tentjes liepen en een versnapering ontvingen. Ze moesten daarvoor land over zand en langs een aantal bekende plekken die met de ijsclub zijn verbonden.  'De Baan achter het West' bij de K-borden, het schelpenstrandje van waar we op de zee kunnen gaan schaatsen en de 'oude ijsbaan'  bij het voetbalveld.
 
Een kleine 90 kinderen hebben zich kunnen uitleven bij het sportgebeuren onder leiding van Niels Roos met medewerking van Dennis van Gerven van Veezt events.
 
Cabaretier Maarten Willems maakte zijn opwachting als bobo van de KNSB en zette menig bezoeker op het verkeerde been met zijn hilarische optreden.
 
De muzikale bijdrage kwam van de Christelijke Muziekvereniging 'Juliana', Deejee Ray, de 'Boddieband' en 'Road2Nowhere'.
 
Verder wil de IJsclub Marken alle vrijwilligers bedanken voor hun hulp. De bouwers van de Koek en Zopie tentjes, de dames van de catering, de begeleiders van het sport en spelevenement, de EHBO,  de KNRM, André Peereboom, cafetaria 'de Verkeerde Wereld' en alle muzikanten voor hun bijdrage. Alle sponsoren bedankt! Tevens nogmaals een woord van dank aan alle bezoekers, die het evenement tot een onvergetelijk hoogtepunt hebben gemaakt in het bestaan van de IJsclub.
 

Bron: Cornelis Roos, zondag 11 oktober 2015

Aanvullende foto's:
  Niels van Veen toont z'n 'stempelkaart' Ook liepen toeristen de wandeltocht mee

Bron: PepProductions, zondag 11 oktober 2015

naar Marker Nieuws indexpagina