naar Marker Nieuws indexpagina
Warming-up voor Marker schaatsjeugd nabij Deen Marken
IJsclub Marken organiseerde vrijdagmiddag een warming-up voor de eerste schaatsles van het jeugdschaatsseizoen 2015-2016 voor supermarkt DEEN in het kader van de Jeugdsponsoractie. Dit om de aandacht van klanten te trekken en om klanten aan te sporen hun munten in de koker van IJsclub Marken te doneren.
 
Maar de eerste schaatsles kon geen doorgang vinden, daar er op de Jaap Eden (ijs) Baan nog niet geschaatst kon worden, dus werd er na de warming-up iets ludieks georganiseerd.
  
Griet Vogel begeleidde de warming-up, waar alle 'schaatskinderen' aan meededen. Vervolgens mochten de kids 'waterballonnen' gooien op twee bestuursleden van IJsclub Marken. De bestuursleden stonden achter een bord, met alleen hun hoofd gestoken door een opening. De kids mochten zich 'uitleven' met de waterballonnen op de twee personen. "In de winter zou er met sneeuwballen worden gegooid, maar er is geen sneeuw, daarom waterballonnen", aldus voorzitter Cornelis Roos.
 
Tevens kregen alle schaatsers een (gele) schaatsmuts uitgereikt, beschikbaar gesteld door Regio Bank Verzekeringen op Marken.
 
 Na afloop kregen de kids van filiaalmanager van Deen Marken, Adrie van Lopik, wat te drinken en een versnapering.
  'waterballonnen gooien'  
  Links Cornelis Roos en rechts Jacob Janssen  

Bron: PepProductions, vrijdag 16 oktober 2015

naar Marker Nieuws indexpagina