naar Marker Nieuws indexpagina
Europarcs en gemeente Waterland sluiten samenwerkingsovereenkomst
 
De gemeenteraad van Waterland heeft in zijn vergadering van 29 oktober 2015 goedkeuring verleend aan de samenwerkingsovereenkomst die het college van burgemeester en wethouders heeft gesloten met Europarcs BV/Marina Resort Poort van Amsterdam BV. Hiermee kan de volgende fase in de ontwikkeling van het vakantieresort in Uitdam worden ingezet. 
 
Tevreden met resultaat
Zowel gemeente Waterland als Europarcs BV/Marinaresort Poort van Amsterdam BV is blij dat de samenwerkingsovereenkomst gesloten is. Portefeuillehouder Jean van der Hoeven: ” Ik ben heel blij dat we er met Europarcs zijn uitgekomen.  Belangrijk onderdeel van de besprekingen was de verplaatsing van de entree om er voor te zorgen dat de inwoners van Uitdam zo min mogelijk verkeersoverlast gaan ondervinden. Het is fijn dat we er samen in geslaagd zijn daar goede afspraken over te maken.”  

Wim Vos namens Europarcs BV/Marina Resort Poort van Amsterdam sluit zich daarbij aan. “We hebben met elkaar diverse gesprekken gevoerd waarbij duidelijk merkbaar was dat er van beide zijden de wil was om tot een goed resultaat te komen. Ik ben zeer tevreden dat we de afspraken met het college in de samenwerkingsovereenkomst hebben vast kunnen leggen en dat de gemeenteraad daar zijn goedkeuring aan heeft gegeven. Wij gaan nu met enthousiasme verder aan de slag om er een mooi vakantieresort van te maken waar veel mensen van kunnen gaan genieten!”  
 
www.poortvanamsterdam.nl

Bron: Gemeente Waterland, vrijdag 30 oktober 2015

naar Marker Nieuws indexpagina