naar Marker Nieuws indexpagina
Bedankje organisatie Kledingactie 'Mensen in Nood'
 
Een aanhanger met bijna 4 ton aan kleding was de opbrengst van de kledingactie voor 'Mensen in Nood' op Marken die dit jaar voor de 40ste keer werd gehouden.  Alle mensen die aan de actie bijgedragen hebben en ook alle mensen die door posters en persberichten bekendheid wilden geven aan de actie willen we heel hartelijk bedanken.
 
Onze hartelijke dank ook aan de duivenvereniging 'Door Vriendschap Sterk' (DVS) die de kantine voor de 25ste keer ter beschikking stelde voor de kledingactie.  Dankzij hun medewerking hadden we weer een prima actiecentrum. Een speciaal woord van dank aan alle vrijwillig(st)ers die geheel belangeloos hun tijd, energie en een aantal ook hun vervoermiddel ter beschikking stelden om de kledinginzameling te doen slagen. We waren erg blij met de vervoermiddelen en alle helpende handen van de opgekomen vrijwilligers. Dank aan jullie allen!!!!!
 
Ook het weer hielp op deze 40ste oktoberochtend goed mee.
Dankzij de inzet van al die vrijwilligers was een groot karwei toch weer snel geklaard. Zoals al eerder gemeld, gaat de opbrengst van de ingezamelde kleding dit najaar met name naar kwetsbare dorpen in Bangladesh om ze te leren zichzelf te beschermen tegen overstromingen. Er worden degelijke dijken aangelegd en er wordt een preventieproject opgezet dat de bevolking waarschuwt bij dreigende overstromingen. Dit is van levensbelang.
 
Wie meer wil weten over wat 'Mensen in Nood' met Sam's kledingactie allemaal doet, kan terecht op
www.samskledingactie.nl
 
Wat ons betreft: GRAAG TOT VOLGEND JAAR.
                                                                      Nelie Springer-Zeeman
                                                                             Eef Visser                                
 

Bron: Eef Visser, zaterdag 7 november 2015

naar Marker Nieuws indexpagina