naar Marker Nieuws indexpagina
’It Takes Two’ een TOP najaarsconcert van ‘Juliana’
 
Dorpshuis Het Trefpunt op Marken was afgelopen zaterdagavond en zondagmiddag het theater waar Christelijke Muziekvereniging ‘Juliana’ haar najaarsconcert ‘It Takes Two’ organiseerde. Een muzikale show met ‘nationale & internationale’ artiesten waar vele aanwezigen van hebben genoten. Bij alle acts stonden, zoals de titel aangaf, duo’s centraal.
 
‘Juliana’ wilde weer eens wat anders dan een ‘klassiek’ najaarsconcert. Het werden een verrassende avond en middag vol muziek, entertainment en komische acts. Duo’s zoals ‘Bassie & Adriaan’, Sint & Piet en ‘Mini & Maxi’ passeerden de revue. Jaap Schipper speelde ‘duo trompet’, net als in een grijs verleden de gebroeders Brouwer deden. De ‘Blues Brothers’ werden door Mario Boes en Steven Boes uitstekend vertolkt samen met het Leerlingenorkest. Twee duo’s die meededen met de ‘Mèreker Challenge 2014’, stonden ook nu weer op het podium. Jan Peereboom & Elbert Stoker met een ‘Amsterdamse medley’ en Yvonne Ooms & Marieke Zeeman met ‘I know him so well’ uit de musical ‘Chess’. De broers André en Cornelis Peereboom deden vier veelzijdige optredens, waar bij menig bezoeker de lach niet ontbrak. Zeker als André op zaterdagavond door z’n stoel zakt, dachten de meesten aanwezigen dat het bij de act hoorde.
 
Met het kopen van een entreebewijs, hadden de bezoekers kans op een prijs. De lotnummers werden door Sinterklaas getrokken en uitgereikt. Tijdens de pauze werden de gasten die een arrangement hadden geboekt, door ‘Read Hospitality’ getrakteerd op een lekker duo-hapje en hun drankje stond klaar.
 
Het orkest van ‘Juliana’ onder leiding van Henk Ummels speelde zelf ook een gevarieerd programma, waarbij ‘Forrest Gump’ een van de hoogtepunten was. Al met al een geslaagd najaarsconcert van de muziekvereniging uit Marken, dat volgend jaar zeker navolging verdiend.
 
 Link naar alle foto's van 'It Takes Two' in dorpshuis Het Trefpunt

Bron: PepProductions, zondag 8 november 2015

naar Marker Nieuws indexpagina