naar Marker Nieuws indexpagina
Gemeente Waterland garant voor huishoudelijke hulp TSN cliënten
 
Vrijdag 27 november heeft TSN Thuiszorg bij de rechtbank uitstel van betaling aangevraagd en dat is maandag toegekend. TSN heeft hiermee tijd gekregen om de financiën op orde te krijgen. 
In gemeente Waterland ontvangen ongeveer 200 mensen ondersteuning in de vorm van huishoudelijke zorg via TSN Thuiszorg. De gemeente heeft al deze mensen per brief benaderd over de situatie van TSN.  In dit schrijven benadrukt de gemeente dat de huishoudelijke zorg aan de cliënten blijft doorgaan. 

Wethouder Jacob Kes: "De zorg voor de kwetsbaren in onze samenleving staat hoog op de agenda van dit college. De gemeente is momenteel in gesprek met TSN over de toekomst. Tot daar meer duidelijkheid over is, ontvangen de mensen gewoon de gebruikelijke zorg. Maar ook als veranderingen gaan plaatsvinden, nemen wij als gemeente onze verantwoordelijkheid en staan we in voor de continuïteit van deze zorgvorm.” 

TSN Thuiszorg is een van de grootste thuiszorgorganisaties in Nederland en verleent met ruim 12.000 professionals zorg aan ruim 40.000 cliënten.
 

Bron: Gemeente Waterland, donderdag 3 december 2015

naar Marker Nieuws indexpagina