naar Marker Nieuws indexpagina
De rest van het seizoen gratis naar FC Volendam
FC Volendam zoekt de connectie met de jeugd. Niet voor niets is ‘Focus op de jeugd’ een kernwaarde van de club, naast ‘gewoon’ en ‘gastvrij’. Op het voetbalgebied is de jeugdafdeling de levensader van de club. Vele talenten zijn er in het verleden al afgeleverd aan het betaalde voetbal. Maar niet alleen op het veld zoekt de club de jeugd. Ook op de tribune is dat het geval. Want Het Andere Oranje ziet graag veel regionale jeugd op de tribunes.
 
Eigen jeugd
De basis van het voetbal in Volendam is van oudsher de eigen jeugd. Er zijn weinig clubs in Nederland die zoveel jeugdelftallen hebben, jongens en meisjes. Samen met de RKAV Volendam zorgt FC Volendam ervoor dat er elk jaar weer doorstroming is van het eigen talent. Dit seizoen is Joey Veerman een voorbeeld van een speler uit eigen opleiding die zijn debuut heeft gemaakt in het eerste elftal van FC Volendam. Ook op de tribune heeft FC Volendam altijd heel veel steun gehad van de zeer grote jeugd in Volendam. Vanaf dit jaar wil de club dat alle jongelui tot en met achttien jaar als één man achter FC Volendam gaan staan. Niet alleen uit Volendam, maar uit de hele regio. De stichting Oók FC Volendam biedt dan ook alle jongeren die nog geen seizoenkaart van FC Volendam hebben een gratis kaart aan. De jeugd van twaalf tot en met achttien jaar krijgt dan een plaats in het sfeervak van FC Volendam op de Pé Mühren Tribune. 
 
Gratis naar de Jupiler League!
Wat moet je daarvoor doen? Meld je aan! Dat kan op twee manieren. Via de website kun je je eenvoudig aanmelden. Maar je kunt natuurlijk ook even langs gaan bij onze administratie in het KRAS Stadion. Als je dat deze week nog doet, zit je vrijdag tegen Jong Ajax al op de tribune met je eigen vrienden en vriendinnen. Gratis!! Neem wel even je ID mee!

Bron: FC Volendam, maandag 17 oktober 2016

naar Marker Nieuws indexpagina