naar Marker Nieuws indexpagina
Winterworkshop Landschapsfotografie op Marken
zaterdag 28 januari 2017, van 14.00 tot 18.00 uur
 
Datum/tijd:
zaterdag 28 januari 2017,
 
14:00 - 18:00 
Aantal beschikbare plaatsen: 12
 
Locatie: Marken
 
Geschikt voor: beginners, fotografen met enige ervaring
 
 
Soort workshop
Landschapsfotografie
Workshopleider
Jeroen Roosen
Duur
4 uur
Locatie
Marken
Maximaal aantal deelnemers
12
Bereikbaarheid OV
Ja
Te wandelen afstand
Plm. 3-4 km
Inclusief
Boekje Basiscursus natuurfotografie, fris en koek
Prijs
59,- incl. BTW per persoon
Benodigdheden
Digitale camera met toebehoren
Reserveren
Vul het boekingsformulier in onderaan deze pagina
 
Over de winterworkshop Landschapsfotografie
Wie kent de beelden niet van de vuurtoren, het Paard van Marken, midden in het kruiende ijs? De beelden van groepen groene huizen met rode daken en een witte dakrand zijn bekend over de hele wereld. Het zijn klassiekers. Met name door buitenlanders worden deze beelden beschouwd als oerhollands. Deze beelden kunnen we in Marken vinden. Ze zetten Nederland in de wereld op de kaart. Hoewel Nederland meer is dan klompen, tulpen en windmolens is het voor iedere fotograaf goed om enkele prachtige beelden van klassieke, typisch Hollandse landschappen in de fotocollectie te hebben.
 
Marken ligt als een eiland in het IJsselmeer en is via een dijk verbonden met het vasteland. Kenmerkend zijn de kleurstelling van de huizen, de polders en de vuurtoren. Jeroen Roosen neemt u mee naar een aantal mooie en stille plekken op dit eiland. De workshop wordt aan het einde van de dag gegeven zodat we bij goed weer kunnen profiteren van een zonsondergang met klassieke Hollandse luchten.
 
Tijdens de fotoworkshop met Jeroen Roosen krijgt u 4 uur de tijd om het beste uit uzelf en uit uw camera te halen. Jeroen daagt u uit om meer bewust te worden van licht, locatie, compositie en de mogelijkheden die de camera biedt. Tijdens de fotoworkshop geeft hij uitleg over een aantal principes, geeft opdrachten mee en beoordeelt samen met u het resultaat.
 
Praktische informatie
De workshop begint om 14:00 uur exact. Vanaf 13.30 uur is er ontvangst met koffie en thee. We verzamelen op de parkeerplaats bij Marken.
 
De kosten voor deze workshop bedragen 59, incl. BTW.
 
Voorwaarden: minimaal 7 deelnemers per workshop. Bij onvoldoende aanmeldingen ontvangt deelnemer uiterlijk 5 dagen van tevoren een voorstel voor een nieuwe datum. Deelnemer kan reservering kosteloos omboeken naar een andere workshop tot max. 14 dagen voor de gereserveerde workshop. We verlenen geen restitutie.
 
Boek nu deze workshop op zaterdag 28 januari 2017
 
 

Bron: Natuur Foto Workshop, donderdag 27 oktober 2016

naar Marker Nieuws indexpagina