naar Marker Nieuws indexpagina
Voordrachtronde Waterlandse Ondernemersprijs 2016 gestart
Voordrachten kunnen tot woensdag 7 december 2016 worden opgegeven
 
Ook dit jaar zal de Waterlandse Ondernemersprijs worden uitgereikt aan een ondernemer of onderneming die is gevestigd in Gemeente Waterland en die in het jaar 2016 een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan Waterland in zijn algemeenheid. De verkiezing bestaat uit een voordrachtronde en een nominatieronde. De voordrachtronde is tijdens het ondernemersontbijt op vrijdag 18 november 2016, op de ‘Dag van de Ondernemer’ officieel van start gegaan.
 
Voordrachtronde tot woensdag 7 december 2016
Tijdens de voordrachtronde kan iedere inwoner van Waterland een ondernemer in Gemeente Waterland voordragen die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan Waterland in de breedste zin van het woord. Zaken als promotie, opleiding, werkgelegenheid, betrokkenheid, innovatie of andere bijzondere bijdragen kunnen hierbij een rol spelen. Er kan tot 7 december worden voorgedragen voor deze prestigieuze Waterlandse Ondernemersprijs 2016.
 
Nominatieronde tot 23 december 2016
Kort na de sluiting van de voordrachtronde worden – aan de hand van alle voordrachten – de daadwerkelijke genomineerden kenbaar gemaakt door de jury. Op deze genomineerden kan vervolgens tot 23 december gestemd worden. De jury zal in deze periode ook een bezoek brengen aan de genomineerden om nader kennis te maken en een juist oordeel te kunnen vormen. Zowel voor de voordrachtronde als de nominatieronde kan gestemd worden op
www.ovwaterland.nl/stem
 
Voordragen en stemmen
De organisatie van de Waterlandse Ondernemersprijs is een samenwerking tussen Ondernemersvereniging Waterland (OVW) en Gemeente Waterland. Voor meer informatie, de jurysamenstelling, het wedstrijdreglement en het inschrijfformulier wordt verwezen
www.ovwaterland.nl
 
Bekendmaking winnaar
Op basis van de stemmen op de genomineerden én de beoordeling van de jury, naar aanleiding van de jurybezoeken aan de genomineerden, zal tijdens de nieuwjaarsreceptie van Gemeente Waterland, op maandagavond 2 januari 2017 vanaf 19.30 uur, de winnaar van de Waterlandse Ondernemersprijs 2016 bekend gemaakt worden. Tevens zal tijdens deze nieuwjaarsreceptie de ‘Burgerprijs Waterland 2016’ worden uitgereikt. Op deze receptie zijn alle Waterlanders van harte welkom.
 

Bron: Janine Klein, maandag 21 november 2016

naar Marker Nieuws indexpagina