naar Marker Nieuws indexpagina
Filiaalmanager Deen Marken viert veertig jarig jubileum
 
Op vrijdag 8 januari 2016 kwam een vertegenwoordiging van de directie naar Deen Marken, om de filiaalmanager, Adrie van Lopik, te feliciteren. Adrie was veertig jaar in dienst.
Collega’s hadden de winkel en kantine met slingers en foto’s versierd.
 
Hij werd toegesproken door zijn rayonleider Godfried Wittpen. Na zijn speech kreeg hij een boeket bloemen en cheque overhandigd en ook voor zijn vrouw was een bos bloemen. Collega Piet Nan had het één en ander over Adrie op papier gezet. Daarna was er koffie en taart voor alle aanwezige nadat Adrie edereen bedankte voor alle lovende woorden.
 
Na afloop werd er nog een groepsfoto met collega’s en rayonleiders voor de winkel gemaakt.
Op deze dag waren ook Adrie's moeder, zijn vrouw en zijn (ome) Cees de Haan aanwezig, waar hij als 14-jarige jongen voor het eerst vakantie werk had gedaan.
 
Na een uitstapje van 2 jaar is Adrie op 3 januari 1976 als winkelmedewerker bij de 4=6 aan de Graafwillemlaan begonnen. Deze werd later op 14 februari 1981 overgenomen door KOMART later de WitKom@rt. Enige jaren later op 20 Juni 2005 werd ook dit bedrijf overgenomen door de Fa Deen Supermarkten, waar hij nu met veel plezier werkt in de functie van filiaalmanager. Sinds februari 2009 werkt hij nu in het filiaal op Marken, waar hij zich helemaal thuis voelt en hoopt dat hij hier nog lang mag blijven.
 
Zaterdag 2 Januari werd hij tijdens een personeelsfeestje door alle collega’s van Filiaal Marken in het zonnetje gezet. Zij hadden een ABC op rijm gemaakt met leuke anekdotes van hobby’s, privé en werk. Dit was grandioos gedaan. Daar hoorde een boeket bloemen voor zijn vrouw Erika en en bon voor zijn foto hobby bij. 
 

Bron: Adrie van Lopik, maandag 11 januari 2016

naar Marker Nieuws indexpagina