naar Marker Nieuws indexpagina
Herhaling uitzending herdenking & onthulling monument watersnood
zaterdag 16 & zondag 17 januari vanaf 19.00 uur
Zaterdag 16 en zondag 17 januari 2016 kunt u vanaf 19.00 uur bij Omroep PIM kijken naar een herhaling van de uitzending van de officiŽle herdenking op donderdag 14 januari jongstleden, waarbij minister Melanie Schultz van Haegen, van Infrastructuur en Milieu, aan de Hogedijk op Marken het monument 'The Wave' onthulde, ter nagedachtenis aan alle slachtoffers van de Watersnoodramp 1916.
 
Tijdens de officiŽle herdenking op donderdag 14 januari onthulde minister Schultz van Haegen in de haven van Marken het monument 'The Wave', ter nagedachtenis aan alle slachtoffers. Een aantal achterkleinkinderen van de slachtoffers was hiervoor uitgenodigd. Voorafgaand aan de onthulling van het monument vond een herdenkingsbijeenkomst plaats voor genodigden in dorpshuis 'Het Trefpunt' op Marken.
 
De gehele bijeenkomst en de onthulling van het monument werd live uitgezonden door Omroep PIM. Williejan Buter, voorzitter van omroep PIM: "Deze uitzending was voor ons echt een hoogtepunt. Het is een enorme organisatie geweest. Zeker voor zo een kleine omroep als PIM. Maar als je dan ziet dat we het voor elkaar hebben weten te krijgen om ťn alles live te verslaan vanuit 'Het Trefpunt' ťn ook de stoet live te volgen richting het monument om ook daar alles te kunnen verslaan... Tja, dan kunnen we met zijn allen alleen maar heel erg trots zijn op het resultaat. Een enorme pluim aan iedereen die hieraan zo hard heeft meegewerkt."
 
De uitzending begint om 19.00 uur. U kunt de uitzending bekijken op kanaal 44 (digitaal) en S12+ (analoog) van Ziggo.
U kunt de uitzending ook volgen via onze digitale stream op http://tv.omroep-pim.nl/index2.html.  

Bron: Omroep PIM, zaterdag 16 januari 2016

naar Marker Nieuws indexpagina