naar Marker Nieuws indexpagina
Honderdste Marker welkomsttasje uitgereikt
Remco Nieuwenhuizen, Marlien de Ru en Lisa Springer
 
In november 2009 werd het eerste Marker welkomsttasje van de Stichting Eilandraad Marken uitgereikt aan de familie Terlouw. Afgelopen zaterdag werd het honderdste tasje door Marlien de Ru uitgereikt aan Remco Nieuwenhuizen, welke sinds kort samenwoont met Lisa Springer aan de Akkerstraat.
 
In 2009 kwam het idee van de Eilandraad om nieuwe inwoners van Marken een welkomsttasje aan te bieden. Dit tasje, handgemaakt van Marker stof, bevat allerlei informatie over Marken van diverse verenigingen en instellingen.
 
De vele ‘nieuwe’ Markers vinden het tasje zeer zinvol. “Anders dien je zelf alles zelf uit te vogelen op Marken, maar middels de inhoud van het tasje wordt je keurig op weg geholpen wat er op Marken allemaal is”, aldus een ‘nieuwe’ Marker.
 
Weet u op Marken personen, die nieuw op Marken zijn komen wonen, meldt het de Eilandraad (info@Eilandraad.nl), zodat deze ‘nieuwe’ Markers ook een welkomsttasje kunnen krijgen.
 
 
Op het welkomstbord, nabij de voordeur, boven het wapen van Wieringen, hier komt Remco vandaan en onder het wapen van Marken.

Bron: PepProductions, zaterdag 6 februari 2016

naar Marker Nieuws indexpagina