naar Marker Nieuws indexpagina
LIVE optreden 'Kokosmakronen' bij 'Dijk van een Quiz!' op Marken
 
Tijdens de laatste voorronde van de pubquiz 'Dijk van een Quiz' zal de Marker feestband De Kokosmakronen een aantal optredens verzorgen in dorphuis 'Het Trefpunt'.
 
De Kokosmakronen zijn niet alleen beroemd op Marken, maar ook ver daarbuiten. Het is zelfs zo dat een feest op Marken eigenlijk niet denkbaar is zonder 'de Kokosmakronen'. En toen omroep PIM hen vroeg om de muzikale ondersteuning te verzorgen tijdens de laatste voorronde van de pubquiz 'Dijk van een Quiz' hoefden zij geen seconde te twijfelen.
 
De pubquiz begint zondag 7 februari om 14.30 uur in Het Trefpunt op Marken. Het is nog steeds mogelijk om deel te nemen aan de quiz. Maar ook bent u natuurlijk van harte welkom om te komen kijken.
 
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn, dan is het ook mogelijk om vanuit huis mee te doen met de quiz. U kunt thuis via uw pc, uw mobiele telefoon, uw tablet, etc. meespelen. U kunt meespelen via een link naar een website of door de VoxVote app te downloaden.
 
Meespelen via internet
Ga naar 
http://live.voxvote.com. Daar wordt u gevraagd om een 5-cijferig nummer in te vullen. Daar vult u 96654 in. Dit is het nummer van de pubquiz. Als u de code heeft ingevuld en op 'OK' heeft geklikt, bent u aangemeld bij de quiz. Vanaf 14.30 uur kunt u LIVE meespelen met de quiz. Zodra er een nieuwe vraag beschikbaar is, verschijnt deze op uw scherm.
 
Meespelen via de app
De VoxVote app is beschikbaar voor Android en Apple. Ga naar de Google Play Store of de Apple Store en zoek de VoxVote app. Als u deze heeft geďnstalleerd en opent wordt u gevraagd om een 5-cijferig nummer in te vullen. Daar vult u 96654 in. Dit is het nummer van de pubquiz. Als u de code heeft ingevuld en op 'OK' heeft geklikt, bent u aangemeld bij de quiz. Vanaf 14.30 uur kunt u LIVE meespelen met de quiz. Zodra er een nieuwe vraag beschikbaar is, verschijnt deze op uw scherm.
Het belooft weer een gezellige middag te worden in Het Trefpunt. Wij hopen u daar te mogen verwelkomen...
 

Bron: Omroep PIM, zaterdag 6 februari 2016

naar Marker Nieuws indexpagina