naar Marker Nieuws indexpagina
Kelly Zeeman in selectie Oranje vrouwen trainingskamp 'OKT'
Olympisch Kwalificatie Toernooi voor Rio 2016
 
Bondscoach Arjan van der Laan belegt twee tweedaagse trainingskampen in het kader van de voorbereiding van de OranjeLeeuwinnen op het Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT). De eerste tweedaagse, die is bestemd voor internationals die actief zijn in de Eredivisie of momenteel in Nederland trainen, vindt plaats op maandag 15 en dinsdag 16 februari in Ermelo.
18-koppige selectie
PSV-voetbalsters Sisca Folkertsma en Jeslynn Kuijpers, die voor het eerst een uitnodiging voor Oranje ontvangen, maken deel uit van onderstaande 18-koppige selectie, die zich maandag 15 februari in Ermelo meldt:
Eshly Bakker (Ajax), Angela Christ (PSV), Merel van Dongen (Ajax), Kika van Es (PSV), Sisca Folkertsma (PSV), Stefanie van der Gragt (FC Twente), Maayke Heuver (FC Twente), Danique Kerkdijk (FC Twente), Jeslynn Kuijpers (PSV), Desiree van Lunteren (Ajax), Manon Melis (Seattle Reign FC), Tessel Middag (Ajax), Myrthe Moorrees (PSV), Marthe Munsterman (FC Twente), Jill Roord (FC Twente), Marieke Ubachs (FC Twente), Mandy Versteegt (Ajax) en Kelly Zeeman (Ajax).
 
De spelersgroep voor het tweedaagse trainingskamp op maandag 22 en dinsdag 23 februari – ook in Ermelo – wordt later bekendgemaakt. Het Olympisch kwalificatietoernooi vindt van woensdag 2 tot en met woensdag 9 maart 2016 plaats in Den Haag en Rotterdam. In dit toernooi strijdt Nederland samen met Noorwegen, Zwitserland en Zweden voor kwalificatie voor de Olympische Spelen. Alleen de winnaar van het 'OKT' plaatst zich voor Rio 2016.
Van 2 tot en met 9 maart strijdt het Nederlands vrouwenelftal op het Olympisch kwalificatietoernooi (OKT) in Den Haag en Rotterdam om een ticket voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Zwitserland, Noorwegen en Zweden zijn de opponenten. Wil je erbij zijn? Ga dan snel naar de ticketshop en regel jouw kaarten online!  
 

Bron: Ons Oranje, woensdag 10 februari 2016

 
 
Jacht op Olympisch ticket Oranjevrouwen te zien op FOX
 
De weg naar Rio de Janeiro van het Nederlands vrouwenelftal is LIVE te zien op het open kanaal van FOX.
 
Oranje speelt van 2 tot en met 9 maart in Den Haag en Rotterdam drie olympische kwalificatiewedstrijden tegen Zwitserland, Noorwegen en Zweden. De winnaar van dit Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT) plaatst zich voor de Spelen van Rio. Het speelschema van het OKT is als volgt:
 
Woensdag 2 maart 2016: 19.30 uur
Zwitserland - NEDERLAND (Kyocera Stadion, Den Haag)
Noorwegen - Zweden (Stadion Woudestein, Rotterdam)
 
Zaterdag 5 maart 2016: 19.30 uur
Noorwegen - NEDERLAND (Sparta Stadion, Rotterdam)
Zweden - Zwitserland (Stadion Woudestein, Rotterdam)
 
Woensdag 9 maart 2016: 19.30 uur
Zwitserland – Noorwegen (Stadion Woudestein, Rotterdam)
NEDERLAND – Zweden (Sparta Stadion, Rotterdam)
 

Bron: FOX Sports, woensdag 10 februari 2016

naar Marker Nieuws indexpagina