naar Marker Nieuws indexpagina
Inschrijven DEEN Jeugdsponsoractie 2016
Doel is kinderen te laten sporten, bewegen en hun hobby beoefenen
 
In september 2016 organiseert DEEN de 13e Jeugdsponsor Actie. Een actie waarbij duizenden euro’s ten goede komen aan de jeugdverenigingen in onze regio. Ons doel is kinderen te laten sporten, bewegen en hun hobby beoefenen.
 
U kunt uw vereniging inschrijven voor deelname tot en met zondag 8 mei 2016. Een speciaal geformeerde selectiecommissie beoordeelt de aanmeldingen en besluit wie de deelnemers van 2016 worden. Gezien het succes van de voorgaande jaren, adviseren wij uw vereniging snel in te schrijven en de selectiecommissie met een goed plan te overtuigen. Alle ingeschreven verenigingen ontvangen uiterlijk eind mei bericht of zij zijn toegewezen of afgewezen als deelnemer van de actie én aan welke winkel zij gekoppeld zijn.
 
Let bij uw aanmelding goed op of al de gegevens juist worden ingevoerd, zoals de contactpersoon tijdens de actie én het IBAN. Zo helpt u DEEN én uw vereniging aan een goed verloop van deze actie!
 
 Inschrijven jeugdsponsoractie 2016
Uitslag Jeugdsponsoractie 2015 op Marken Uitslag Jeugdsponsoractie 2014 op Marken Uitslag Jeugdsponsoractie 2012 op Marken
12e DEEN Jeugdsponsor Actie 11e DEEN Jeugdsponsor Actie 10e DEEN Jeugdsponsor Actie

Bron: Deen Supermarkten, vrijdag 15 april 2016

naar Marker Nieuws indexpagina