naar Marker Nieuws indexpagina
Inloopavond Parkeren en Inrijden op Marken
maandag 27 juni in dorpshuis 'Het Trefpunt', van 19.00 tot 20.30 uur
 
De afgelopen periode is er onrust ontstaan over de regels en voorwaarden voor het inrijden en parkeren op Marken. Door de komst van de parkeerautomaten op Marken is er meer handhaving capaciteit op Marken en zijn een aantal knelpunten aan het licht gekomen. Wij willen hier graag meer duidelijkheid in scheppen en met u, als inwoner en/of ondernemer van Marken, in gesprek gaan over mogelijke verbeteringen op de huidige regelgeving. Daarom organiseren wij op maandag 27 juni 2016 een inloopavond.
 
Uw mening of suggestie is van harte welkom
De inloopavond wordt gehouden op maandagavond 27 juni 2016 van 19:00 tot 20:30 uur in dorpshuis 'Het Trefpunt', Kerkbuurt 90 op Marken. Tijdens deze inloopavond leggen wij u graag verschillende opties voor die een mogelijke oplossing bieden binnen de regels inzake parkeren en inrijden op Marken. Op deze avond zijn wij ook expliciet op zoek naar ideeën en suggesties die u heeft op dit gebied. Vanuit de gemeente zijn vertegenwoordigers aanwezig om de opties toe te lichten, wensen en mogelijke oplossingen te inventariseren en eventuele vragen te beantwoorden.
 
Het vervolg
Na de inloopavond worden de resultaten verwerkt tot maximaal een drietal varianten. Gedurende de zomer worden deze opties via een enquête voorgelegd aan alle huishoudens en ondernemers die gevestigd zijn op Marken, zodat een ieder zijn of haar voorkeur kan uitspreken. De resultaten uit de enquête worden vervolgens door het college en de gemeenteraad gebruikt om een definitieve keuze te maken.
 
Vragen
Mocht u op deze avond verhinderd zijn, maar heeft u wel ideeën dan kunt u deze altijd per e-mail of telefonisch kenbaar maken bij de heer Niek Zwaag. U bereikt de heer Niek Zwaag per telefoon op (0299) 658 585 of via e-mail op n.zwaag@waterland.nl
 

Bron: Gemeente Waterland, donderdag 16 juni 2016

naar Marker Nieuws indexpagina