naar Marker Nieuws indexpagina
Wandelvierdaagse voor senioren op Marken
 
De Stichting Welzijn Ouderen Waterland (SWOW), het overkoepelende orgaan van de welzijnsstichtingen voor ouderen in Waterland, organiseert deze week voor de dertiende keer de Waterlandse Wandelvierdaagse voor Senioren in de vier grote kernen van Waterland.
 
Na het bezoek gisteren aan Ilpendam was vandaag Marken aan de beurt. Een korte trip over Buurt III, de Havendijk, bezoek aan het watersnoodmonument ´The Wave`, via de Westerstraat, over de Kerkbuurt naar dorpshuis ‘Het Trefpunt’.
 
In het dorpshuis kregen de deelnemers koffie met cake (met dank aan de vrijwilligers). Daarna terug langs de ‘Oostzij’ (Kerkbuurt) en dan richting ‘Zeerei’ (Kerkbuurt) en vervolgens naar de rolstoelbus op het parkeerterrein.
 
Een heerlijke ontspanning voor de senioren, die weinig ‘de deur uit’ komen. Het weer werkte prima mee en de deelnemers hebben genoten van het mooie Marken.
 
Donderdag wordt Broek in Waterland aangedaan en vrijdag is de finale in Monnickendam, waarbij de ‘Voor Anker Band’ de senioren inhaalt in Swaensborch.
 

Bron: PepProductions, woensdag 22 juni 2016

naar Marker Nieuws indexpagina