naar Marker Nieuws indexpagina
Maandag 27 juni filmopnames op de Haven van Marken
 
(bewonersbrief)
Geachte Bewoner, Ondernemer
 
Door middel van deze brief vragen wij vriendelijk uw aandacht voor het volgende:
Binnenkort zullen er in de Haven van Marken filmopnamen plaatsvinden voor een nieuwe Nederlandse bioscoopfilm,
getiteld “RON GOOSSENS LOW-BUDGET STUNTMAN”.
Deze film wordt geproduceerd door Kaap Holland Film en geregisseerd door Flip van der Kuil en Steffen Haars, bekend van New Kids en Bros Before Hos. Andere filmprojecten van Kaap Holland Film zijn “Komt een Vrouw Bij de Dokter” en “Nova Zembla”.
 
“Ron Goossens Low-Budget Stuntman” wordt een komische film over een jongeman die bij de film wil komen werken als stuntman. Ofschoon hij nog nooit iets als stuntman heeft gedaan lukt het hem elke keer bij opnamen precies in één keer de stunt te doen die de regisseur graag wil. Daardoor wordt hij al snel beroemd. Eigenlijk doet hij dit allemaal om indruk te maken op een meisje maar die heeft hele andere plannen…
 
De opnamen zullen plaatsvinden op: maandag 27 juni aanstaande. Wij starten om 11.00 uur ‘s ochtends en de opnamen zullen duren tot 24.00 uur. Alle opnamen vinden op het laatste deel van de haven plaats, zoals aangegeven op het plattegrondje.
Ons verzoek aan alle auto-bezitters is, om voor die dag uw auto niet hier te parkeren. Dit hele deel van de haven wordt volledig autovrij, zodat wij een optimaal gebruik kunnen maken van het beeld van Marken op de achtergrond. Dit gebeurt door middel van tijdelijke parkeerverbodsborden, die duidelijk aangeven om welke parkeerplekken het gaat.
 
De opnamen hier in Marken bestaan uit een bezoek van onze stuntman aan een zogenaamde filmset. Maar hij mag hier geen stunt uitvoeren omdat hij (zogenaamd) ruzie krijgt met de regisseur. Er vindt dus géén stunt plaats, alle opnamen zijn dialogen tussen onze acteurs.
 
Hoewel wij er alle zorg voor zullen dragen de overlast voor u tot een minimum te beperken, zal onze aanwezigheid onvermijdelijk merkbaar zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip.
Heeft u naar aanleiding van deze brief vragen of opmerkingen, neemt u dan gerust contact op met ondergetekende. Alvast dank voor uw medewerking!
 
Met vriendelijke groet,
Frans Kuijper
locatiemanager "RON GOOSSENS LOW-BUDGET STUNTMAN" 
Kaap Holland Film
Raamplein 1
1016 XK Amsterdam
film@franskuijper.nl
tel: 06 53 53 77 07
 

Bron: Kaap Holland Film, donderdag 23 juni 2016

naar Marker Nieuws indexpagina