naar Marker Nieuws indexpagina
Chemische toiletten terug op parkeerplaats Marken
 
Woensdag middag zijn er vier chemische toiletten geplaatst nabij de bussen parkeerplaats op Marken.
 
     
 
Extra Eco toiletten
 
De gemeente Waterland heeft op een aantal locaties in de gemeente ecotoiletten geplaatst. Deze ecotoiletten zijn bedoeld voor de bezoekers aan onze gemeente. De ecotoiletten zijn geplaatst op locaties waar veel bezoekers langskomen en waar niet direct een openbaar toilet (in bijvoorbeeld een horecagelegenheid) in de buurt is.
 
Vanaf woensdag 29 juni staan er vier extra ecotoiletten op de parkeerplaats van Marken. Daarnaast staat er één ecotoilet bij de vuurtoren "Paard van Marken", één ecotoilet op het Nieuwland in Broek in Waterland, één ecotoilet tegenover de begraafplaats in Uitdam en één ecotoilet op het parkeerterrein aan de Zuiderwoude Dorpsstraat ter hoogte van nummer 41. Deze ecotoiletten blijven gedurende het hoogseizoen, dat wil zeggen tot eind oktober 2016, staan.  Bij de vuurtoren blijft één ecotoilet het gehele jaar staan.
 
De gemeente Waterland hoopt dat de ecotoiletten bijdragen aan een schonere leefomgeving voor inwoners. Voor vragen of klachten met betrekking tot de ecotoiletten kunt u contact opnemen met het Secretariaat Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0299) 658 508 of via een digitale “Melding Openbare Ruimte”.
 
Bron : Gemeente Waterland
 

Bron: PepProductions, woensdag 29 juni 2016

naar Marker Nieuws indexpagina