naar Marker Nieuws indexpagina
Crisisoefening 'Waterwolf'...Doe mee!
aanmeldingsformulier
 
Misschien heeft u er al over gehoord….de “Crisisoefening Waterwolf” die op woensdag 2 en donderdag 3 november 2016 op Marken plaatsvindt. Om goed voorbereid te zijn op een eventuele toekomstige overstroming oefenen de crisispartners (onder andere gemeente Waterland, Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Rijkswaterstaat en Provincie Noord Holland) samen met de inwoners van Marken.
 
Voor deze oefening zoeken we mensen die mee willen doen aan de evacuaties op woensdag 2 en donderdag 3 november. Deelname staat open voor alle inwoners van Waterland. Het programma start op beide dagen om 11.00 uur en duurt tot circa 15.00 uur. Wilt u deelnemen als evacué? Vul dan het aanmeldingsformulier in. Zodra er meer bekend is, ontvangt u een e-mail met informatie. Naar verwachting is dit in de loop van september aanstaande. 
 
Autoplan
Het is tevens de bedoeling om op woensdagavond 2 november rond 19.00 uur met de bewoners van Marken het autoplan te oefenen. In dit plan wordt beschreven hoe auto’s door de eigenaren veilig weg gezet kunnen worden bij een dreigende overstroming. Deze oefening is alleen bestemd voor de bewoners van Marken. De uitvoering wordt begeleid door de hulpdiensten. Ook voor deze oefening kunt u zich aanmelden via aanmeldingsformulier.

Meer informatie over de Crisisoefening Waterwolf te vinden op hetzelfde adres.
Voor specifieke vragen verwijzen wij u naar waterwolf@vrzw.nl
 

Bron: Gemeente Waterland, donderdag 14 juli 2016

naar Marker Nieuws indexpagina