naar Marker Nieuws indexpagina
Veeztival in Monnickendam
 
In de zomervakantie op woensdag 27 juli 2016 staan op de velden van honk- en softbalvereniging 'Sullivan's Green Devils' te Monnickendam tussen 14:00 en 17:00 uur de spellen van 'Veezt Events' klaar. Samen met Sportservice Zaanstreek-Waterland organiseren zij een spellenfestival voor jongeren van 9 tot 16 jaar. Er is voor ieder zijn interesse een spectaculair spel te doen. Klaar voor de aanval!?

Archery Tag, bumpervoetbal, lasergame en zeskampspelen, het staat allemaal klaar op Veeztival. Bij Archery Tag probeer je de tegenstander te raken met een pijl en boog. Ontwijk de speciaal hiervoor bestemde pijlen en mik als een ware Robin Hood! Bumpervoetbal is er voor de voetbal liefhebbers bij, al is dit spel voor iedereen één groot feest. Je kunt namelijk elkaar pijnloos omver duwen doordat iedereen in een hele grote bal zit. Lasergame voor de echte schutters en lasersniper voor de schiettent fans. Denk bij de zeskampspelen aan voetpong, voetsjoelen, jeu de voetbal, jenga xxl, sponsbroekrace, funslangen race, flesje tik en zaklopen.
 
De kantine van honk- en softbalvereniging Sullivan's Green Devils is deze dag geopend voor een versnapering. Tevens bieden zij het slaan van een honkbal met knuppel vanuit een pitchmachine aan! Wie wil dat nou niet een keer proberen, raak jij de bal?
 
Daag je vrienden uit tot het spelen van deze fanatieke spellen en kijk wie de beste, snelste of slimste is!
 
Spelkaarten
Voor de deelnemers is het mogelijk om spelkaarten te kopen waarmee je al voor € 1 per spel deel kunt nemen. Deelnemers mogen zelf kiezen welke spellen ze wanneer willen spelen en hoe vaak zij dit doen.
Geef je van te voren op en krijg drie spellen gratis!
 
Aanmelden
Meer informatie en aanmelden kan door een e-mail te sturen met naam en leeftijd naar veeztevents@gmail.com
 

Bron: Sportservice Zaanstreek-Waterland, vrijdag 15 juli 2016

naar Marker Nieuws indexpagina