naar Marker Nieuws indexpagina
Extra afvaarten tijdens de Volendammer kermis
 
De Volendammer kermis, elk jaar weer een groot feest!
De Volendammer kermis staat weer voor de deur, en dat betekend natuurlijk 4 dagen lang, een groot feest! Traditiegetrouw start de kermis op vrijdagmiddag rond een uurtje of 14:00 uur. Speciaal voor de Volendammer kermis hebben wij op zondag en maandag extra afvaarten ingepland voor onze overburen.
 
Vrijdag (2 september) en zaterdag (3 september) reguliere vaartijden
Vrijdag en zaterdag zullen wij vasthouden aan de reguliere vaartijden van de maand september. Dat betekend dat onze eerste boot vanaf Marken vertrekt om 11:15 uur. De laatste boot vanuit Volendam vertrekt om 18:30 uur richting Marken.
 
Extra afvaart zondag (4 september)
Voor zondag vertrekt de eerste boot vanaf Marken ook eerder, namelijk 9:30 uur. Voor de laatste vaart terug vanuit Volendam naar Marken hebben wij er een uurtje extra achter geplakt. De laatste boot vanuit Volendam zal vertrekken om 19:30 uur.
 
Extra afvaart maandag (5 september)
Maandag barst het feest in Volendam al vroeg los. De Dijk stroomt dan al aardig vol met de feestgangers. Daarom hebben wij een extra afvaart ingepland vanuit Marken. De eerste boot zal daar vertrekken om 9:30 uur. De laatste boot terug vanuit Volendam vertrekt om 18:30 uur.
 
Voor de overige vaartijden gedurende deze feestdagen kunt u kijken op
www.markenexpress.nl/departures.
Houdt u er wel rekening mee dat bovengenoemde extra afvaarten hier kunnen ontbreken.
 
Privé watertaxi tijdens de kermis?
Wil je met een groepje tot maximaal 12 personen een privé-watertaxi tussen Marken en Volendam? Dat kan! Wij hebben een supersnelle RIB tot onze beschikking die vliegt over het water! Voor vragen en boekingen kunt u contact met ons opnemen via onderstaand e-mailadres en telefoonnummer.
 
Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons altijd bereiken via info@markenexpress.nl of via het  telefoonnummer 0299 - 36 33 31
 
Wij wensen iedereen 4 mooie dagen!
 

Bron: Marken Express, donderdag 25 augustus 2016

naar Marker Nieuws indexpagina