naar Marker Nieuws indexpagina
Inloopavond nieuwbouw gemaal de Poel
 
Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier organiseert op dinsdag 13 september 2016 een inloopavond over de nieuwbouw van gemaal de Poel en een vispassage Waterlandse Zeedijk. Wij nodigen u hierbij van harte uit om op dinsdag 13 september 2016 kennis te komen nemen van onze nieuwbouwplannen. Tijdens de avond op 13 september zijn medewerkers van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, gemeente Waterland, Provincie Noord-Holland, Rijkswaterstaat, ingenieursbureau  Witteveen & Bos en architectenbureau KBnG aanwezig om uitleg te geven en eventuele vragen te beantwoorden.
 
Het huidige gemaal is bijna 100 jaar oud en dringend aan vervanging toe. Zo is de betrouwbaarheid van de pompen niet optimaal en de bouwkundige staat slecht. Tevens is de elektrische installatie sterk verouderd en vormt het gemaal een knelpunt voor de vismigratie.   

U bent van harte welkom om tussen 19:30 uur en 21:30 uur binnen te lopen in hotel/restaurant
Mirror Paviljoen, Waterlandse Zeedijk 1, 1141 LC te Monnickendam.
 
De planvorming- en voorbereidingsfase duurt tot ca. eind 2017. De realisatiefase staat gepland voor 2018. Voor meer informatie kunt u terecht op hhnk.nl/werkindebuurt.
 

Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, maandag 29 augustus 2016

naar Marker Nieuws indexpagina