naar Marker Nieuws indexpagina
Ondernemersmagazine ‘Waterland Werkt’ officieel gelanceerd
 
In Waterland zijn meer dan duizend ondernemers actief. Van klein tot groot hebben ze allemaal een fantastisch verhaal. Dat er zoveel ondernemers in onze gemeente gevestigd zijn is bij velen niet bekend. Wie zijn die ondernemers? Wat inspireert ze? Wat kunnen ze van elkaar leren? En hoe kunnen ze elkaar beter vinden en versterken? Op maandag 19 september werd een nieuw ondernemersmagazine gelanceerd, onder de naam ‘Waterland Werkt’.
De eerste editie van het ondernemersmagazine werd op maandag 19 september officieel overhandigd aan wethouder Economische Zaken van gemeente Waterland, Jean van der Hoeven, en voorzitter van Ondernemers Vereniging Waterland (OVW), Bas van Baarsen. De lancering vond plaats bij Beuqz Eten & Drinken in Monnickendam, omdat zij op de cover van deze eerste editie van ‘Waterland Werkt’ prijken.
 
Lancering
Het nieuwe ondernemersmagazine zal de komende dagen bij alle ondernemers in de gemeente Waterland op de mat vallen. Janine Klein, initiatiefnemer van het magazine en mede­eigenaar van uitgever Zaaq Media: “Normaal gesproken maken wij bladen die we met weinig tromgeroffel uitgeven. In dit geval is het magazine mede tot stand gekomen dankzij een fijne samenwerking met zowel de OVW als gemeente Waterland. Dat zij dit initiatief ondersteunen en het met veel enthousiasme ontvangen, sterkt mij in de gedachte dat we in Waterland samen veel kunnen bereiken.”
 
Kwartaalmagazine 
Het magazine zal vanaf nu elk kwartaal verschijnen. In elke editie is ruimte voor ondernemers met een mooi verhaal. Ook laat de OVW in elke editie van zich horen om hiermee ook de meerwaarde van een gezamenlijke ondernemersvereniging te benadrukken. Daarnaast is er in elke uitgave aandacht voor gemeentelijke zaken die voor ondernemers van belang zijn. Hierbij valt te denken aan onderwerpen als bedrijventerreinen en de participatiewet, maar ook de ontwikkeling van de Economische Agenda van de gemeente. De volgende editie verschijnt medio december. Naast de verspreiding aan alle ondernemers zijn er ook exemplaren beschikbaar op leestafels in Waterland en is een gratis exemplaar af te halen bij het informatiepunt van Stichting Promotie Waterland in Monnickendam.
 
Over Waterland Werkt 
Waterland Werkt is hét nieuwe ondernemersmagazine. Van, voor en door Waterlandse ondernemers. Een platform om te promoten, te verbinden én te versterken. Een B2B magazine dat elk kwartaal geadresseerd thuisbezorgd wordt bij al deze ondernemers. Het eerste magazine is zojuist verschenen. Samen met Ondernemers Vereniging Waterland, Gemeente Waterland en ondernemers in Waterland wordt Waterland als ondernemende gemeente in de schijnwerpers gezet. Zakelijk, professioneel, maar bovenal inspirerend. Waterland Werkt!
 

Bron: Waterland Werkt, maandag 19 september 2016

naar Marker Nieuws indexpagina