naar Marker Nieuws indexpagina
Denk mee over de mogelijkheden van de N247
 
Het programma Bereikbaarheid Waterland zoekt naar oplossingen voor de verkeersproblemen in Waterland. Voor de N235 is de oplossing gevonden in het aanleggen van een spitsbusbaan. Bij de N247 is een dergelijke oplossing nog niet gevonden. Voor het komende onderzoek naar maatregelen bij de N247, ter hoogte van Broek in Waterland, wil stuurgroep Bereikbaarheid Waterland graag een klankbordgroep activeren. We zijn vooral op zoek naar bewoners die aan de provinciale weg wonen. Of ondernemers die afhankelijk zijn van deze weg voor transport van producten, voorraden en natuurlijk toeristen.

Er hebben zich al diverse betrokken ondernemers en bewoners aangemeld, maar voor een evenwichtige situatie kunnen we best nog meer geďnteresseerden mee laten denken.  Heeft u interesse om af en toe mee te denken over de ontwikkeling van de N247, ter hoogte van Broek in Waterland? En ook over de consequenties van keuzes op delen van het tracé dat niet voor uw deur ligt? Meld u nu aan via
bereikbaarheidwaterland@noord-holland.nl Vergeet niet uw naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum erbij te vermelden. En daarnaast of u als bewoner, ondernemer of andere vertegenwoordiger deel wilt nemen?

De provincie houdt zich het recht voor om de klankbordgroep dusdanig samen te stellen dat de vertegenwoordiging een afspiegeling van de (beroeps)bevolking vormt.
 

Bron: Provincie Noord-Holland, woensdag 5 oktober 2016

naar Marker Nieuws indexpagina