naar Marker Nieuws indexpagina
Winnaars 2016 actie Rabobank 'De Wensboom'
 
De winnaars van actie De Wensboom zijn bekend! Uit een recordaantal wensen kozen wij woensdag 28 december 2016 maar liefst 61 wensen die werkelijkheid kunnen worden. De wensers krijgen een financiŰle bijdrage uit ons Co÷peratiefonds.
 
Veel wensen
Maar liefst 593 wensen kwamen binnen in de loop van de actie. Een groot succes dus, maar een moeilijke keuze om de mooiste wensen er uit te zoeken! Een jury van vertegenwoordigers van onze leden en medewerkers van de bank hebben iedere wens gelezen. Zij koos uiteindelijk de mooiste wensen uit. Er zitten prachtige wensen tussen: nieuwe leesboekjes voor Basisschool de Rietlanden uit Marken, een boormachine voor hobbyclub Ilpendam, een buitendouche voor Zwembad Warder en vier tassen voor EHBO-vereniging Monnickendam. Alle winnaars hebben het goede nieuws inmiddels gehoord.
 
Heeft uw club gewonnen?
Benieuwd welke wensen er uitgekozen zijn? U vindt onderaan de pagina een overzicht van de winnaars. Iedere wens die we binnen kregen is bijzonder. Helaas kunnen we niet alle wensers blij maken. We roepen iedereen op die dit jaar niet gewonnen heeft, het volgend jaar gewoon weer te proberen.
 
De winnaars (PDF)
 
De actie
We plaatsten begin december Wensbomen in onze kantoren en waren met de Wensboom aanwezig op verschillende kerstmarkten in de regio. Iedereen kon een wens ophangen in de boom, voor een stichting of vereniging of een mooie kerstgedachte. Als co÷peratieve bank werken we graag samen met onze omgeving om de (sociaal) economische ontwikkelingen in de regio te bevorderen. Door een financiŰle bijdrage uit ons Rabo Waterland Co÷peratiefonds hopen we zo een steentje bij te dragen aan de maatschappij.
 

Bron: Rabobank, donderdag 5 januari 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina