naar Marker Nieuws indexpagina
'Melding Openbare Ruimte' gemeente Waterland
Een volle plastic container kunt u ook melden via 'Melding Openbare Ruimte'
 
Vragen, klachten of gebreken kunt u bij de gemeente melden via de Melding Openbare Ruimte. Voorbeelden van zon melding kunnen zijn: 
  • een straatlantaarn die flikkert
  • een stoeptegel die los ligt
  • een speeltoestel dat stuk is
  • een verkeersbord dat beschadigd is
  • een container die kapot is
Via onderstaande link kunt u eenvoudig uw melding doorgeven.
(link staat ook op de index pagina van 'Marker Nieuws 2017')
 
Melding openbare ruimte
 
De 'openbare ruimte' is een verzamelnaam voor de plekken die wij allemaal gebruiken. Zoals pleinen, wegen, sportvelden, parken. Daarom is het belangrijk dat die plekken veilig en netjes zijn. Soms gaat er iets stuk en daardoor kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Bij direct gevaar kunt u telefonisch contact met ons opnemen.
 
Hoe werkt zon melding?
Via een keuzemenu kunt u aan geven waar uw melding over gaat. Daarna komt uw melding direct bij de betreffende afdeling terecht, zodat actie kan worden ondernomen. Wanneer u uw e-mailadres achterlaat bij het melden, wordt u op de hoogte gehouden van de afhandeling van uw melding. U telefoonnummer is voor ons belangrijk, zodat wij contact met u op kunnen nemen bij aanvullende vragen.
 
Hoe lang duurt het voordat mijn melding afgehandeld is?
Hoe lang het duurt voor uw melding wordt opgelost, hangt af van het soort melding. Voor veel meldingen is er een afhandelingtermijn van 5 werkdagen. Urgente meldingen worden dezelfde dag nog opgelost. Weersomstandigheden zoals extreme kou, sneeuw of storm, kunnen werkzaamheden vertragen, waardoor meldingen niet op tijd afgehandeld kunnen worden. Voor sommige werkzaamheden, zoals een grote storing in de openbare verlichting, zijn we afhankelijk van de snelheid van andere bedrijven, zoals Liander.
 
Contact
U kunt uw melding digitaal doorgeven via bovenstaand formulier.
Bij direct gevaar kunt u bellen met (0299) 658 585. 
 

Bron: Gemeente Waterland, zaterdag 21 januari 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina