naar Marker Nieuws indexpagina
Volkszanger Marco de Hollander met fanclub bezocht Marken
Trijntje Visser en Marco de Hollander
 
Marco de Hollander zit 15 jaar in het vak en vierde vandaag z’n 35ste verjaardag. Dat wordt dit weekend door hem gevierd met een ‘feest weekend’ met uiteraard vele fans. Als locatie werd Hotel Volendam uitgekozen. Vanmiddag hebben Marco en de 120 fans een bezoek gebracht aan Marken.
 
Marco de Hollander komt uit Ter Aar. Hij is de "Vrolijkste Volkszanger van Nederland", die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Marco de Hollander weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met nummers als “Twee armen en een zoen”, “Droomprins” en “Jij bent de leukste” scoorde hij leuke hits.
Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Wanneer er een feestgarantie zou bestaan, dan zouden wij het geven op een optreden van Marco de Hollander.
 
Vrijdagavond was er een feestavond in een bomvol café Lotje in Volendam, met onder andere medewerking van Jan Keizer & Annie Schilder en Tamara Tol.
 
Op de Marker haven was Trijntje Visser in Marker klederdracht aanwezig. Dus kon Marco met Trijntje op de foto.
 
 
Met de Marken Express ging het gezelschap terug naar Volendam
Zaterdag 4 februari 2017 in het AD : 'Ze leren de complete Marco kénnen'
website Marco de Hollander
Foto's van vrijdagavond (bron : twitter Marco de Hollander)
Tamara Tol Jan Keizer & Annie Schilder

Bron: PepProductions, zaterdag 4 februari 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina