naar Marker Nieuws indexpagina
Kelly Zeeman langer bij Ajax Vrouwen
Zeeman, Oudemast, Kaagman en Van den Bighelaar langer bij Ajax Vrouwen
Het seizoen nadert zijn einde voor de Ajax Vrouwen, maar het oog is ook al gericht op volgend seizoen. Kelly Zeeman, Los Oudemast, Inessa Kaagman en Marjolijn van den Bighelaar zijn in ieder geval volgend seizoen ook van de partij. Het kwartet verlengde woensdag bij de Ajax Vrouwen.
 
Een speciaal moment voor het viertal speelsters. Verdedigster Zeeman, tevens werkzaam bij Ajax, tekende voor twee extra jaar. Haar dienstverband bij de Ajax Vrouwen loopt al vijf seizoenen. Oudemast, Kaagman en Van den Bighelaar tekenden voor n jaar langer. 

Ajax Vrouwen kunnen vrijdag titel pakken
Vrijdag spelen de Ajax Vrouwen de belangrijke wedstrijd tegen FC Twente Vrouwen. Bij een overwinning kroont het team zich tot kampioen van Nederland. De aftrap op de Toekomst is om 19:30, toegang is gratis.
 
Verlengingen voor Sarasola, Philtjens en Romero
Meer contractnieuws rondom de Ajax Vrouwen. Sterkhouders Eli Sarasola, Davina Philtjens, en Ana Romero zijn ook volgend jaar actief bij Ajax. Het trio tekende woensdag in goed gezelschap nieuwe verbintenissen.
 
Het zijn drukke dagen voor toekomstig hoofdtrainer Benno Nihom. Na eerdere verlengingen en de presentatie van nieuwe speelsters was het woensdag opnieuw raak met een reeks verlengingen. 
,,Ik ben blij dat de kern van het elftal met dertien speelsters in ieder geval vastligt.
 
Defensief zijn Ajax Vrouwen uiterst sterk
De ploeg kent een degelijk seizoen, scoort veel en krijgt weinig doelpunten tegen, doelvrouw Sarasola hield maar liefst 15 keer de nul. ,,Een gegeven waar we natuurlijk blij mee zijn. De internationale invloeden hebben een positieve impact op het team hebben we gemerkt, vult Nihom aan.
 

Bron: Ajax, woensdag 10 mei 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina