naar Marker Nieuws indexpagina -
Kom naar de Campina Open Boerderijdag bij de familie Terlouw
vrijdag 26 mei 2017 van 10.00 tot 16.00 uur / Oosterpad 2, 1156 DM Marken
Dit jaar zal de familie Terlouw op Marken op vrijdag 26 mei 2017 hun staldeuren open zetten. Kom dus met het hele gezin een kijkje nemen in het echte boerenleven!
 
Er is van alles te beleven op de 'Campina Open Boerderijdag'. Kijk rond op de boerderij, leer van alles over de koeien en zie met eigen ogen waar de melk vandaan komt. Ook kun je strijden tegen je familie in de boerenmeerkamp, laten zien hoe sterk je bent bij melkbus heffen of mee doen aan de skippy koe race! Na deze inspanningen kun je lekker genieten van Campina producten bij de zuivelbar.
 
Deze open dag is op 26 mei geheel gratis te bezoeken van 10:00 tot 16:00 uur.

Tip: doe gemakkelijke kleding aan voor de boerenmeerkamp.
Hopelijk tot dan!

*Gelieve uw huisdieren thuis te laten
     
 
De familie Terlouw doet voor de derde keer mee aan de Campina Open Boerderijdagen. Wim (54) en Jeanine (48) hebben twee kinderen genaamd Anouk (21) en Tim (18).
 
Het melkveebedrijf van de familie Terlouw heeft 75 melkkoeien die zomers lekker buiten mogen lopen in de weide. Het welzijn van de koeien is erg belangrijk voor de familie, dagelijks werken ze dan ook met veel zorg voor Ún met de dieren. Ook zet de familie zich in de zomermaanden in voor de vele weidevogels die zich in het land nestelen.
 
Het mooist aan hun werk als Campina veehouder vinden Wim en Jeanine het werken in de natuur, samen met hun koeien.
 
Wim Terlouw op Radio 5 (donderdag 25 mei 2017)
Campina Open Boerderijdag 2017

Bron: Familie Terlouw, dinsdag 23 mei 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina