naar Marker Nieuws indexpagina
Fietsverhuur Marken maakt fietsen groep 7 gereed voor examen
donderdag 15 juni in Monnickendam
Joris neemt samen met Marco de checklist door
 
Groep zeven van de Protestants Christelijke Basisschool ‘De Rietlanden’ op Marken heeft op donderdag 15 juni 2017 verkeersexamen in Monnickendam en daarvoor dienen de rijwielen van de leerlingen wel in ‘top-vorm’ te zijn. Afgelopen zaterdag werden alle fietsen nagekeken en eventueel gerepareerd.
 
Een fiets dient aan allerlei eisen te voldoen. Van een goed vastzittend zadel tot soepel draaiende wielen en goed werkende verlichting. Ook mogen er geen losse zaken aan de fiets hangen, daar deze tussen de spaken van de wielen kunnen komen en dient het zadel op de juiste hoogte te zijn. 
 
De leerlingen konden zaterdag van 09.00 uur tot 12.00 uur, gratis en vrijblijvend, hun fiets laten nakijken door Fietsverhuur Marken. De meeste leerlingen hadden gehoor gegeven aan deze oproep. De actie was initiatief van de Rietlandenschool in samenwerking met Fietsverhuur Marken.
 
Fietsverhuur & fietsreparatie Marken is te vinden aan de Boxenring 49 of nabij de Beatrixbrug op Marken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06-52365852. 
 
De checklist nalopen Remmen nalopen
Controle van het stuur bandenspanning is belangrijk
De checklist  

Bron: PepProductions, zaterdag 3 juni 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina