naar Marker Nieuws indexpagina
Sportvereniging Marken verslaat BOL en promoveert (video)
zaterdag 10 juni 2017 / Omroep PIM
V.l.n.r. : Kevin Giele, Youran Burggraaf, Jeffrey Veerman, Melvin de Groot, Rene Commandeur, Jan Pieter van der Vis, Erik Teerhuis, Stephan Plat, Dominic Zeeman, Yort Willems en Ramon Visser.
On-ge-loof-lijk! S.V. Marken zal komend seizoen uitkomen in de zaterdag eerste klasse. De uitzwaaiende trainer Martin Boes neemt afscheid met een promotie door BOL in een tweeluik te verslaan. Vorige week won het met 1-2 en zaterdag werd het op Marken maar liefst 5-1.
 
SV Marken eindigde zevende in de zaterdag tweede klasse A, maar door een periodetitel te pakken maakte het nog kans op promotie. Dit lukt met grote overtuiging. De ploeg van Boes won in totaal met 7-2 (over twee wedstrijden) van de runner-up in Zaterdag 2A en verrast daarmee vriend en vijand.

Op het zonovergoten sportcomplex van Marken werd er zaterdag onder grote belangstelling, meer dan 500 bezoekers, afgetrapt om de klus te klaren. Onder een grote haag van jeugdspelers en zwart/witte rookbommen betrad het tot op het bot gemotiveerde elftal van de scheidende trainer, na vier seizoenen, Martin Boes het veld. Met exact dezelfde basiself als de vorige week, 2-1 winst, werd er aan dit cruciale duel begonnen.
  

Bron: Omroep PIM, zaterdag 17 juni 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina