naar Marker Nieuws indexpagina
Zaterdag 8 juli: Open dag brandweer Broek in Waterland
 
Brandweer Broek in Waterland opent zaterdag 8 juli haar  deuren van haar nieuwe kazerne voor de bewoners van Broek in Waterland en omgeving.
 
Op zaterdag 4 februari 2017 is de kazerne officieel geopend door de Burgemeester van Waterland Luzette Wagenaar-Kroon. Inmiddels staan alle stoelen aan tafel en hangen de brandweerpakken op de juiste plaats. Tijd om de bewoners van Broek en omgeving een kijkje te laten nemen in en om het nieuwe onderkomen.
  
Hulpverleningscollega’s van diverse disciplines zijn aanwezig om doormiddel van demonstraties een indruk te geven van hun vak. Naast de collega’s van politie en ambulance zijn reddingshonden van reddingshonden team Noord Holland, stichting 6 minuten Waterland, EHBO vereniging Broek in Waterland en de KNRM station Marken op het terrein om iets te vertellen over hun werk.
 
Aan de kinderen hebben we ook gedacht zij kunnen zich uitleven met brandweer blusspelletjes, een luchtkussen of een ritje met een brandweervoertuig.
 
Op 8 juli is iedereen van harte welkom tussen 11:00 en 16:00 op Eilandweg 35 in Broek in Waterland
 
Omdat er beperkte parkeerruimte is verzoeken wij iedereen om zoveel mogelijk lopend dan wel met de fiets naar de kazerne te komen.
 
Wij hopen jullie te mogen ontvangen in onze nieuwe kazerne.
 

Bron: Tineke Roos, vrijdag 23 juni 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina