naar Marker Nieuws indexpagina
Enquête voorzieningen bushaltes 2018
 
De opening van de Noord/Zuidlijn zal zorgen voor veranderde reizigerspatronen. Een deel van de reizigers zal gebruik maken van andere opstap- of overstappunten en hun reis aanpassen aan het nieuwe netwerk. Daarnaast zijn er nu ook al reizigers die ervoor kiezen om niet bij de dichtstbijzijnde halte in te stappen maar bij een andere halte omdat er bijvoorbeeld andere bestemmingen te bereiken zijn of meer bussen vertrekken vanaf die halte vertrekken.
 
Vandaar dat de Vervoerregio Amsterdam en de Provincie Noord-Holland aan het bureau Royal HaskoningDHV hebben gevraagd om op basis van alle beschikbare reizigersgegevens aan te geven welke haltes vanaf 2018 belangrijker worden en waar ook meer of andere voorzieningen zijn gewenst om de reis verder te faciliteren.
 
Deze enquête is bedoelt om een nog beter beeld te krijgen van de toekomstige belangrijke opstap haltes en als input te gebruiken bij het bepalen welke voorzieningen eventueel nog gerealiseerd moeten worden. Hierbij moet bijvoorbeeld gedacht worden aan parkeervoorzieningen voor de fiets en auto of dat er een fiets- of loopverbinding vanuit de wijk naar de halte verbeterd dient te worden.
 
Wij hopen dat u deze korte enquête wilt invullen zodat wij u vanaf 2018 nog beter kunnen bedienen met het OV in de regio Waterland! Het kost u maximaal 3 minuutjes!
 

Bron: Bereikbaar Waterland, vrijdag 21 juli 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina