naar Marker Nieuws indexpagina
Uw boodschappen tot in de (koel)kast
Samenwerking tussen Wonen Plus en Deen Supermarkten
V.l.n.r. Carola Groot (Wonen Plus), mevrouw Anjema en Jos Butter (Deen Supermarkten)
 
Regionale Stichting WonenPlus (RSWP) heeft samen met Deen Supermarkten de boodschappenservice gestart voor abonnees van WonenPlus Waterland. Vanaf nu kunnen abonnees hun boodschappenlijstje doorgeven en worden deze door vrijwilligers thuisbezorgd en indien gewenst in de (koel)kast gedaan.
 
Mevrouw Anjema is de eerste abonnee die gebruik maakt van deze boodschappenservice. Haar boodschappen zijn door WonenPlus bij haar thuisbezorgd. Voor deze eerste bezorging was ook de bedrijfsleider van de DEEN webwinkel aanwezig met een mooie bos bloemen voor mevrouw Anjema.
 
De werkwijze is eenvoudig. U geeft eenmaal per week uw boodschappenlijstje van minimaal 20 euro per mail of telefonisch door en de vertrouwde vrijwilligers van WonenPlus Waterland brengen op het afgesproken moment de boodschappen bij u thuis. Eventueel zelfs tot in de (koel)kast.
 
In de loop van het komende jaar zal de boodschappenservice ook bij de andere WonenPlus-vestigingen van start gaan.
 
Voor meer informatie en aanmelden kunt op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur contact opnemen met het servicepunt van WonenPlus Waterland, Hermanus Reyntjeslaan 2 in Monnickendam of via 0299 650 480 of stuur een mail naar boodschappenservicewonenplus@rswp.eu
 
Regionale Stichting WonenPlus is een enthousiaste vrijwilligersorganisatie in Zaanstreek/Waterland met als doel om kwetsbare inwoners zo lang mogelijk prettig thuis te laten wonen. Dit gebeurt door het uitvoeren van praktische diensten zoals tuinklusjes en vervoer maar ook huisbezoeken en project om sociale netwerken te verstevigen en activiteiten met muziek, maaltijd en creativiteit. Meer informatie over ons werkgebied en de dienstverlening vindt u op www.rswp.eu
 

Bron: Deen / Wonen Plus, vrijdag 21 juli 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina