naar Marker Nieuws indexpagina
Wethouder Bekhuis brengt bloemetje bij Oranjeleeuwin Kelly Zeeman
Bloemen namens de gemeente Waterland
 
De Oranjeleeuwinnen zijn afgelopen zondag, door een 4-2 overwinning in de finale op Denemarken, Europees Kampioen geworden. Onder de Leeuwinnen behoort ook de uit Marken afkomstige Kelly Zeeman. Om die reden bracht wethouder van Sport van de gemeente Waterland, Gabrille Bekhuis, vanmiddag een bloemetje bij Kelly.  
 
Het Europees kampioensschap werd georganiseerd van zondag 16 juli tot en met zondag 6 augustus in zeven speelsteden in Nederland. Van de zestien deelnemende teams, waaronder 8x Europees kampioen Duitsland, bleek Nederland, na een hele spannende finale, de beste en werd Europees Kampioen.
 
Maandag 7 augustus werd de gehele selectie inclusief technische staf groots gehuldigd in Park Lepelenburg in Utrecht, waar duizenden enthousiaste fans hun stonden op te wachten.
 
Donderdagmiddag was het dus weer een feestje in huize Kelly, door de komst van Gabrille Bekhuis.  Kelly woont inmiddels samen in Volendam, maar het blijft voor de inwoners van Marken uis Kelly.
 
De drie medailles, welke Kelly dit jaar heeft gewonnen : Nederlandse beker met Ajax, Europees Kampioenschap en Landskampioen met Ajax

Bron: PepProductions, donderdag 10 augustus 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina