naar Marker Nieuws indexpagina
‘Gouwseavalley’ een groot succes
Optredens van Trafassi, Maan en Guus Meeuwis op ‘McDonalds’ Island’
Guus Meeuwis op 'Good Times Island'
De afgelopen drie maanden lag er in de Gouwzee, nabij Marken, een eiland, ‘Good Times Island’ van McDonalds. Een aantal weken kon een ieder meedoen met een actie van de hamburgerketen, om daar een verblijf te winnen van 10.00 tot 19.00 uur. Afgelopen weekend was dit voor het laatst en werden alle ‘buren’ uitgenodigd om bij dit finale weekend aanwezig te zijn. En was uiteindelijk een heel groot succes. Zaterdag was er ook ‘Dutchvalley’ in Spaarnwoude en werd dit spektakel al ‘Gouwseavalley’ genoemd.
 
Nietsvermoedende inwoners van Volendam, Marken en Monnickendam waren zaterdag getuige van een verrassingsoptreden van Trafassi, Maan en de populaire Brabantse artiest Guus Meeuwes. Met deze act bedankte McDonald's de inwoners van de drie plaatsen voor het feit dat het ‘Good Times Island’ van de hamburgerketen in hun 'achtertuin' - de Gouwzee - mocht liggen de afgelopen tijd.
 
De inwoners waren via Facebook uitgenodigd en honderden mensen maakten op vier clipperboten de tocht naar het eiland. Daar gingen de clippers voor anker, niet wetende wat hen te wachten stond. Uiteindelijk bleek dat zij een verrassingsoptreden te zien kregen van de artiesten Trafassi, Maan en Guus Meeuwis. De pauzes werden opgevuld door een DJ. De middag werd gepresenteerd door Kees Tol.
 
Good Times Island
Good Times Island is een spectaculaire consumentenactie van McDonald's. Bezoekers van de restaurantketen konden door het opgeven van een bijzondere reden een geheel verzorgde dag op Good Times Island winnen, een nagebouwd tropisch onbewoond eiland. In de afgelopen twaalf weken hebben bijna 40.000 mensen zich ingeschreven om voor één dag bewoner van dit eiland te kunnen zijn en honderden mensen hebben het eiland daadwerkelijk kunnen bezoeken.
 
Vanuit Marken waren ruim zeventig personen aanwezig op de clipper ‘Umoja’. Deze clipper vertrok omstreeks 15.15 uur nabij het voormalige 'Land Lake hotel' in Monnickendam. Op de boot was er voor een ieder een hapje en een alcohol vrij drankje aanwezig. De polonaise kwam werd al vrij snel ingezet op de clipper.
 
Later op de middag werd de ‘Umoja’ ook nog aangedaan door de TV programma’s ‘Shownieuws’ (SBS6) en “RTL Boulevard’ (RTL4). Trafassi bracht ook nog een bezoek aan de ‘Umoja’ en ging met vele fans op de foto. KNRM Marken was de gehele middag aanwezig, om bij eventuele calamiteiten hulp te kunnen bieden.
 
Rond de klok van half acht voeren de clippers teug naar Monnickendam en kon een ieder terugkijken op een zeer geslaagde middag.
Eigenaar van de 'Umoja' Remco Voorneveld Deze artiesten openden de middag
Kees Tol Trafassi
De polonaise kwam werd al vrij snel ingezet op de clipper Maan
Trafassi onderweg naar de 'Umoja' Guus Meeuwis
RTL Boulevard (RTL4) Shownieuws (SBS6)
Gezelligheid aan boord Gezelligheid aan boord
KNRM Marken KNRM Marken
Alle foto´s van ´Gouwseavalley', deel 1 Alle foto´s van ´Gouwseavalley', deel 2

Bron: PepProductions, zondag 20 augustus 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina