naar Marker Nieuws indexpagina
Vriendinnen van Ramona halen veel geld op voor Parkinson (video)
zondag 2 juli 2017 / Omroep PIM
Ramona Roos woont op Marken en dat dit een hechte gemeenschap is bewijst de actie van de vriendinnen van Ramona maar weer eens. Ramona is een jonge vrouw met een agressieve vorm van Parkinson. Ze is uitbehandeld maar heeft nog een grote wens, namelijk veel geld ophalen zodat er meer onderzoek en hopelijk genezing van Parkinson komt.
 
Haar vriendinnen hebben deze grote wens opgepakt en een grote wandelroute georganiseerd in april waar deelnemers voor betaalden. Er is een collecte in de kerk gehouden in april en tijdens de Havenfeesten, er zijn taarten verkocht tijdens de Marken Havenfeesten. De Markense band De Kokosmakronen hebben de opbrengst van hun nieuwe cd overgemaakt. Tijdens Koningsdag is er cake verkocht, etc. Dit heeft het mooie bedrag van 16.605,05 opgeleverd.

Op zondag 2 juli tijdens de Marken Havenfeesten was Ramona erbij en werd het bedrag bekend gemaakt. Van dit bedrag gaat 13.805,05 naar Stichting Parkinson en 2.800,-- naar Wensstichting Oppepper4all. Een flink bedrag waar beide goede doelen heel blij mee zijn. Deze wens van Ramona is gelukkig uitgekomen.

Bron: Omroep PIM, woensdag 23 augustus 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina