naar Marker Nieuws indexpagina    /   naar Fotoboek
S.V. Marken eert Kelly Zeeman met ‘eigen’ jeugdhoek in kantine 
v.l.n.r. : Voorzitter Jan Peereboom, burgemeester Luzette Wagenaar-Kroon, moeder Janneke Zeeman, Kelly Zeeman, vriend Stephan Plat en vader Klaas Zeeman

Sportkantine “Nooitgedacht’ van Sportvereniging Marken was afgelopen zaterdag de plaats waar Kelly Zeeman, Europees kampioene en meisje van de club, in het zonnetje werd gezet door burgemeester Luzette Wagenaar-Kroon, Sportvereniging Marken en de Kokosmakronen.
 
Vanaf vijf uur werd er gestart met een signeersessie, waarbij Kelly speciaal door S.V. Marken gemaakte fotokaarten van haar eigen handtekening voorzag. Van jong tot oud stonden personen in de rij voor een foto met handtekening. De eerste die een handtekening kreeg was jeugdspeler Ramses Hermus. Niet alleen foto’s werden gesigneerd, ook ballen, shirts, voetbalschoenen, zelfs een flesje bier.
 
Om 17.17 uur (‘17’ is Kelly’s rugnmmer) nam burgemeester Luzette Wagenaar-Kroon de microfoon ter hand. Zij richtte een woordje tot Kelly en somde wat hoogtepunten op van het Europees Kampioenschap. Vervolgens kreeg Kelly van de burgemeester een bos met zeventien oranje rozen, een Waterlandpen en een cadeaubon overhandigd.
 
Vervolgens kwam de voorzitter van Sportvereniging Marken, Jan Peereboom, aan het woord.  Hij memoreerde vele hoogtepunten die Kelly bij de club heeft gekend en hoopt dat zij ooit nog eens bij S.V. Marken zal terugkeren. Van de voorzitter kreeg niet alleen Kelly, maar ook haar ouders Klaas & Janneke, en haar vriend Stephan een bos bloemen overhandigd. Ook mag Kelly, zolang ze Europees kampioen is (tot minimaal 2021) gratis meespelen met ‘minuut’ nummer ‘17’. De ‘minuut’ is een soort sponsor actie van S.V. Marken.  
 
Als laatste cadeau van de S.V. is er vanaf heden een zichtbaar aandenken in kantine ‘Nooitgedacht’ te bewonderen. Het opnieuw ingerichte jeugdhoek is naar haar vernoemd en omgedoopt tot de 'Kelly Zeeman jeugdhoek'. 
 
Na de huldiging was er een optreden van de Marker feestband ‘De Kokosmakronen’. Deze had een speciaal lied voor Kelly geschreven op de wijs van hét EK-lied van John de Bever, nu getiteld “Jij krijgt die lach niet van Kelly’s gezicht”. De Kokosmakronen speelde vervolgens nog een aantal nummers uit hun repertoire.
 
Na de huldiging had een ieder de mogelijkheid om Kelly te feliciteren en eventueel een foto met haar te maken. 
 

Signeersessie
Ramses Hermus kreeg als eerste een handtekening    
    Ome Flip kreeg een handtekening op het etiket van z'n biertje
    Ook kreeg de burgemeester een foto met handtekening
Huldigingen
  burgemeester Luzette Wagenaar-Kroon  
  Luzette Wagenaar-Kroon toont haar foto met handtekening  
De cadeaus van de burgemeester    
  zeventien oranje rozen voorzitter Jan Peereboom
Onthulling 'Kelly Zeeman' jeugdhoek
Jan Commandeur geeft Kelly instructies wat ze moet doen, 'Vlag 1' 'Vlag 2' 'Vlag 3'
Marker feestband ‘De Kokosmakronen'
Kelly samen met Klaas de Groot, leadzanger van 'De Kokosmakronen' Van 'De Kokosmakronen' kreeg Kelly hun laatste CD overhandigd  
Het refrein van het lied van 'De Kokosmakronen':
 
Jij-krijgt-die lach niet van Kelly's gezicht, Ook al zou je dat willen
Door haar spontaniteit, is 't gewoon een heel fijne meid
Jij krijgt die lach niet van Kelly's gezicht, Want zo is ze geboren
Zij is de dochter niet waar, van Klaas en Janneke, echt waar!

Bron: PepProductions, zaterdag 2 september 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina    /   naar Fotoboek