naar Marker Nieuws indexpagina
Zaterdag 30 september vrijwilligersmarkt op Marken
van 13.00 tot 15.00  in dorpshuis 'Het Trefpunt'
 
Op zaterdag 30 september 2017 wordt van 13.00 tot 15.00 uur een vrijwilligersmarkt georganiseerd in dorpshuis 'Het Trefpunt', Kerkbuurt 90 op Marken en op zaterdag 7 oktober 2017 wordt van 13.00 tot 15.00 uur een vrijwilligersmarkt georganiseerd in de Bolder, ít Spil 1 in Monnickendam. Iedereen die op zoek is naar vrijwilligerswerk of hier graag wat extra informatie over zou willen hebben, is van harte welkom. De toegang is gratis.
 
Jaarlijks zetten ontzettend veel mensen zich vrijwillig in voor de samenleving of voor een individu. Talloze mensen doen dit met veel inzet en plezier. Daarnaast is het ook een manier om uw eigen netwerk te vergroten, maatschappelijk actief te zijn en iets goeds voor een ander te doen. Het vrijwilligerswerk is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij.
 
Tijdens deze vrijwilligersmarkten vertellen de verschillende maatschappelijke organisaties uit uw regio graag wie ze zijn, wat ze doen en wat u voor hen kunt betekenen. Het is belangrijk voor u om te weten dat u op de juiste plek terecht komt en vrijwilligerswerk doet dat bij u past en aansluit op uw interesses. De aanwezige organisaties helpen u graag verder.
 
Deze vrijwilligersmarkten zijn een initiatief van Gemeente Waterland, Vrijwilligers Waterland, Regionale Stichting Wonen Plus en Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Zaanstreek-Waterland. Aanmelden is niet nodig. Koffie, thee en iets lekkers staan klaar. U komt toch ook?
 

Bron: Vrijwilligers Waterland, woensdag 13 september 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina