naar Marker Nieuws indexpagina
Wie verdient volgens u de Mantelzorg Award 2017?
nomineren kan tot en met zondag 8 oktober 2017
Ook dit jaar worden de Mantelzorg Awards uitgereikt aan bijzondere mensen die een mantelzorger steunen. Mantelzorgers uit de gemeente Waterland kunnen tot en met zondag 8 oktober 2017 hun beste steun nomineren via www.mantelzorgawards.nl. 
 
De genomineerden kunnen op allerlei manieren een mantelzorger steunen. Het kan bijvoorbeeld een medewerker van uw gemeente zijn die iemand zeer behulpzaam door de bureaucratie heeft geloodst, een zorgprofessional met een bijzonder oog voor de familie van de patiŽnt of buurman die altijd klaarstaat. Het gaat om kleine, eenvoudige voorbeelden van medemenselijkheid die voor mantelzorgers het verschil maken.
 
Uit alle genomineerden selecteert de jury tien finalisten die vanaf dinsdag 17 oktober doorgaan naar de stemronde van de Mantelzorg Awards.  Vanaf dinsdag 17 oktober tot en met dinsdag 31 oktober 2017 kan er gestemd worden op de tien finalisten via www.mantelzorgawards.nl. Op vrijdag 10 november reikt Irene Moors de Mantelzorg Awards uit in de gemeenten van de drie finalisten met de meeste stemmen.
 
Wie verdient volgens u de Mantelzorg Award?
 www.mantelzorgawards.nl 

Bron: Gemeente Waterland, donderdag 14 september 2017

 naar Marker Nieuws indexpagina